Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Βαρβάτη διαρροή για τα χαρακτηριστικά της τριπλέτας των νέων Galaxy S10, φανερώνει...

Βαρβάτη διαρροή για τα χαρακτηριστικά της τριπλέτας των νέων Galaxy S10, φανερώνει τα πάντα.

-

- Advertisement -

Λίγο πολύ την εξωτερική εμφάνιση των νέων Galaxy S10, την ξέραμε, αφού οι διαρροές σε αυτό το κομμάτι ξεκίνησαν πολύ νωρίς. Μετά και τη σημερινή διαρροή, η επίσημη παρουσίαση σε 10 μέρες, μάλλον δε θα πιάσει απροετοίμαστο κανένα, αφού τα χαρτιά που έφτασαν μέσω email στο GSM Arena(θα τα στέλνανε και σε μένα, αλλά τους έχω πει οτι δεν είμαι ρουφιάνος, οπότε πήγαν στο επόμενο πιο δημοφιλές…) τα βγάζει όλα στη φόρα.

Οι νέες δυνατότητες των τριών συσκευών, περιλαμβάνουν Dualpixel Autofocus απο την εμπρόσθια κάμερα, και Super Slow Motion Video στα 0.8″ απο τα 0.4″ που ηταν μέχρι τώρα.

Μια μικρή λεπτομέρεια που αλλάζει, είναι ότι σύμφωνα με αυτή τη διαρροή το μεγαλύτερο απο τα νέα Galaxy , το S10+ θα έχει οθόνη 6.3″, και οχι 6.4″ που ξέραμε μέχρι τώρα, ενώ τα δύο μεγαλύτερα μοντέλα θα έχουν επίστρωση απο Gorilla Glass 6.0 με το «φτωχό» Galaxy S10e να βολεύεται με το Gorilla Glass 5.0.

Επίσης για πρώτη φορά σε ναυαρχίδα της Samsung θα πρέπει να ανεχτείτε «notch» σε μορφή τρύπας στην οθόνη, το Panel των νέων συσκευών αναμένεται εξαιρετικό, με την φωτεινότητα τους να φτάνει τα 800nits, σχεδόν 15% περισσότερο δηλαδή απο οτιδήποτε έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα η κορεάτικη εταιρία.

- Advertisement -

Η εν λόγω διαρροή ξεκαθάρισε και το τι μέλλει γενέσθαι με τις κάμερες στα τρία κινητά:

Τα Galaxy S10 και S10+ θα μοιράζονται την ίδια τριπλέτα καμερών στην πλάτη, με μια στα 12MP με F/1.5 και κλασσικό φακό 77 μοιρών, μια 12MP F/2.4 με τηλεφακό 45 μοιρών, και μια 16MP F/2.2 με σταθερό Focus, και ευρυγώνιο φακό 123 μοιρών. Απο το μικρότερο S10e θα λείπει μονο ο τηλεφακός, και στην πλάτη του θα βρίσκονται οι 12+16MP με απλό και ευρωγώνιο φακό αντίστοιχα.

Τέλος όσο αφορά τις μπαταρία τα S10e, S10 και S10+ θα έχουν 3100mAh, 3400mAh και 4100mAh μπαταρία αντίστοιχα, με τι συσκευές να υποστηρίζουν ταχεία ασύρματη φόρτιση.

Για τελευταίες λεπτομέρειες, και τις επίσημες τιμές θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου που ειναι και η ημερομηνία επίσημης ανακοίνωσης των νέων Galaxy.

 

- Advertisement -
SourceGSMArena
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!