Τρίτη, 28 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Smartphones Βίντεο παρουσιάζει τις εντυπωσιακές δυνατότητες του Zenfone 2 με τα 4GB...

Βίντεο παρουσιάζει τις εντυπωσιακές δυνατότητες του ASUS Zenfone 2 με τα 4GB RAM.

-

- Advertisement -

Σας το έχω ξαναπεί, και πιθανότατα θα σας το ξαναπώ, αλλα το ASUS Zenfone 2 είναι για μένα μέχρι τώρα η καλύτερη συσκευή σε σχέση απόδοσης τιμής για φέτος.

Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής απο την Intel και τα 4GB RAM, είναι ένας συνδιασμός που πατώντας στη βάση που ήδη είχε η με το προπέρσινο Zenfone 5, έχει δημιουργήσει μια συσκευή που τα έχει -φαινομενικά- ολα.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, παρακάτω είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού ακριβώς του γεγονότος, αφού μπορείτε να δείτε τις εξαιρετικές Multitasking δυνατότητες της συσκευής.

Στα 3.5 λεπτά που διαρκεί το βίντεο, βλέπετε το ASUS Zenfone 2 να εναλλάσετε μεταξύ μερικών απο τον πιο απαιτητικών παιχνιδιών του Android, όχι μόνο χωρίς να κλείνει κάποιο απο αυτά λόγο έλλειψης μνήμης, αλλα και να μεταφέρετε απο το ένα στο άλλο με ελάχιστα κολλήματα, ακόμα και οταν φεύγετε απο το Real Racing 3, για να παιξετε το GTA San Andreas, και απο αυτό στο N.O.V.A 3. Πραγματικό τέρας.

- Advertisement -

Αν τελικά η μπαταρία σταθεί στο ύψος της, το ASUS Zenfone 2 θα είναι το επόμενο κινητό μου, και όσοι απο εσάς ψάχνεται αυτή την περίοδο κινητό καλά θα κάνετε να μην το προσπεράσετε, ειδικά τώρα που υπάρχει και η προσφορά του Gearbest.com(κουπόνι ASUSZ2)

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!