Σας το έχω ξαναπεί, και πιθανότατα θα σας το ξαναπώ, αλλα το ASUS Zenfone 2 είναι για μένα μέχρι τώρα η καλύτερη συσκευή σε σχέση απόδοσης τιμής για φέτος.

Ο πανίσχυρος τετραπύρηνος επεξεργαστής απο την Intel και τα 4GB RAM, είναι ένας συνδιασμός που πατώντας στη βάση που ήδη είχε η με το προπέρσινο Zenfone 5, έχει δημιουργήσει μια συσκευή που τα έχει -φαινομενικά- ολα.

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε, παρακάτω είναι η ζωντανή απόδειξη αυτού ακριβώς του γεγονότος, αφού μπορείτε να δείτε τις εξαιρετικές Multitasking δυνατότητες της συσκευής.

Στα 3.5 λεπτά που διαρκεί το βίντεο, βλέπετε το ASUS Zenfone 2 να εναλλάσετε μεταξύ μερικών απο τον πιο απαιτητικών παιχνιδιών του Android, όχι μόνο χωρίς να κλείνει κάποιο απο αυτά λόγο έλλειψης μνήμης, αλλα και να μεταφέρετε απο το ένα στο άλλο με ελάχιστα κολλήματα, ακόμα και οταν φεύγετε απο το Real Racing 3, για να παιξετε το GTA San Andreas, και απο αυτό στο N.O.V.A 3. Πραγματικό τέρας.

ZenFone 2 4GB RAM - Multitasking Test (running intensive games)

Αν τελικά η μπαταρία σταθεί στο ύψος της, το ASUS Zenfone 2 θα είναι το επόμενο κινητό μου, και όσοι απο εσάς ψάχνεται αυτή την περίοδο κινητό καλά θα κάνετε να μην το προσπεράσετε, ειδικά τώρα που υπάρχει και η προσφορά του Gearbest.com(κουπόνι ASUSZ2)

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για