Η Elliptic Labs παρουσιάζει μια νέα τεχνολογία για Touchless Controls

0
geekbuying aniverssary sale banner

Τα Touchless Controls δεν είναι κάτι νέο, ωστόσο η Elliptic Labs μας παρουσίασε την δική της πρόταση στο θέμα, κατα της διάρκεια της CES 2014, και ομολογώ οτι σαν πρώτο δείγμα ήταν..εντυπωσιακό.

Αντίθετα με τις προσπάθειες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και χρησιμοποιούν την εμπρόσθια κάμερα της συσκευής για να αντιλαμβάνονται την κίνηση, η λύση της Elliptic Labs, χρησιμοποιεί τέσσερα ηχεία στις τέσσερις πλευρές της συσκευής, και αντιλαμβάνεται την κίνηση στον περίγυρο της συσκευής χρησιμοποιώντας υπερήχους.

Και αν σαν σύλληψη μου φαντάζει λίγο περίεργο, στην πράξη αποδεικνύεται αρκετά λειτουργικό, αφού οπως θα δείτε στο Video που ακολουθεί,  το κινητό αντιδρά άμεσα και με αρκετά μεγάλη ακρίβεια.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Elliptic Labs η πρώτη συσκευή που θα χρησιμοποιεί την εν λόγω τεχνολογία θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν ποιος κατασκευαστής θα βρίσκεται απο πίσω.

Απο την άλλη για δοκιμή χρησιμοποιούν μια συσκευή της Samsung.. just sayin’..

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo