Η Google δοκιμάζει τo Android 4.4.1

0

Οπως συμβαίνει σε κάθε release, έτσι και με την αναβάθμιση των Nexus συσκευών σε Android 4.4 παρουσιάστηκαν τα πρώτα προβλήματα, όπως Battery drains, δυσλειτουργίες των On-screen navigation buttons, ξαφνικές επανεκκινήσεις, και άλλα τέτοια χαρούμενα.

Αναμενόμενα λοιπόν η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο μικρό Update της Android 4.4 KitKat για να διορθώσει τα περισσότερα απο αυτά τα προβλήματα.

Υπάρχουν αναφορές απο το 9to5Google, για την εμφάνιση της 4.4.1 σε Server logs απο Nexus 4, 5 και 7, από ip που προέρχονται από τη Santa Clara στην California, οπου βρίσκεται και η βάση της Google.

Αν κάτι μου κάνει εντύπωση είναι το οτι δεν υπάρχει το Nexus 10 στη λίστα, αν και πιθανότατα και αυτό θα λάβει την αναβάθμιση.

Κατα μεγάλο ποσοστό η 4.4.1 δεν θα φέρει κοσμογονικές αλλαγές στο λειτουργικό, πιθανότατα μάλιστα δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα πέρα απο τα Bug fixes, μια αναβάθμιση όμως είναι πάντα καλοδεχούμενη.

Σε αναμονή λοιπόν για επίσημες ανακοινώσεις και OTA Update σε 4.4.1(ναι σιγά μην περιμένω το OTA)

Via 9to5Google

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo