Η LG ενώνει τις δυνάμεις της με την Mediatek για τη δημιουργία κινητών με τρείς SIM!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Για να πω την πλήρη αλήθεια εκτός απο τη στρατιωτική θητεία, ποτέ δε βρήκα λόγο να κουβαλάω δύο διαφορετικά κινητά μαζί μου, οπότε τα κινητά με υποστήριξη διπλής SIM ποτέ δε μου τράβηξαν την προσοχή.

Αν είστε όμως ένας απο αυτούς που δεν μπορούν να φανταστούν την καθημερινότητα σας χωρίς το Dual SIM κινητό τους, τότε δέστε τις ζώνες σας και ακούστε. H LG ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Mediatek για να δημιουργήσουν κινητά τηλέφωνα με τρείς SIM!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δυο εταιριών και η τρείς SIM θα είναι ενεργές(χωρίς να κάνουν γνωστό το αν θα είναι όλες ταυτόχρονα ενεργές, ή αν οι δυο θα βρίσκονται σε StandBy) και θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν και να πραγματοποιούν κλήσεις, να στέλνουν μηνύματα η να μεταφέρουν δεδομένα ανεξάρτητα η μια από την άλλη.

Οι συσκευές με τις τρεις SIM θα βασίζονται στο Android, και σε πρώτη φάση θα στοχεύσουν τις ανερχόμενες αγορές όπως η Νότια Αμερική.

Πως σας φαίνεται; Θα αγοράζατε μια συσκευή με τρείς SIM, η μήπως περάσαμε απο την ευκολία στην υπερβολή;

Via : intomobile 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo