Η νέα έκδοση του Google Play Store πρόσθέτει περισσότερες “Material” πινελιές

0

Αναβάθμιση είχαμε σήμερα στο  Google Play Store, το οποίο έφτασε αισίως στην έκδοση 5.0.31.

Το νέο Google Play έρχεται σε θέμα Design ακόμα πιο κοντά στις Material γραμμές του επερχόμενου Android L, με πιο σκούρα έντονα χρώματα στις κατηγορίες, ακόμα πιο Flat Design, και με μια καθαρότερη και ευανάγνωστη γραμματοσειρά.

Η πρώτη αλλαγή βέβαια που θα παρατηρήσετε είναι το νέο εικονίδιο της εφαρμογής, το οποίο είναι και αυτό αρκετά πιο flat σε εμφάνιση θυσιάζοντας μεγάλο μέρος της τρισδιάστατης αίσθησης του για πιο μοντέρνο Design.

Η ιστορία των icons του Google Play Store σε μια εικόνα

Η ιστορία των icons του Google Play Store σε μια εικόνα

Το Changelog της εκάστοτε εφαρμογής μεταφέρθηκε εκ νέου στην κορυφή, δίνοντας σας άμεσα μια εικόνα για τις αλλαγές σε κάθε νέα έκδοση της εφαρμογής. Πατώντας πάνω στο What’s New εμφανίζονται και αρκετές πληροφορίες, όπως η τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής, αλλα και στοιχεία για τον δημιουργό της.

Τα νέα, πιο σύντομα και συμπαγή Animation δίνουν μια αίσθηση οτι η εφαρμογή αντιδρά λίγο ταχύτερα στις εντολές σας, κάτι που παρόλο που μάλλον πρόκειται για ψευδαίσθηση, μόνο καλοδεχούμενο είναι.

Η αναβάθμιση του PlayStore έχει ήδη ξεκινήσει με OTA Updates, αν όμως δε θέλετε να περιμένετε, μπορείτε απλά να κατεβάσετε το τελευταίο .apk απο το GappsEarly

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo