Ήταν απομεσήμερο Παρασκευής, όταν ο 安德魯·利馬 έπεσε εξουθενωμένος στην καρέκλα του. Τα λόγια του CEO της στριφογύριζαν ακόμα στο κεφάλι του…

«Όποιος μου βρει την καλυτερότερη και απιστευτοτρομερότερη πατέντα, θα κερδίσει 5 βράδια διακοπές στη Χερσόνησο ενώ θα φάει και αντικρυστό από τα χεράκια του Άγγελου».

Ποιος ήταν αυτός ο «Άγγελος», αναρωτήθηκε ο 安德魯·利馬 αλλά επειδή δεν ήθελε να χάσει τη θέση του από την εταιρεία (άκου εκεί δεν ήξερε…) κάθισε και το έψαξε ήσυχα στο google.

Και φυσικά έπεσε πάνω στο Angroid.gr. Με σύμμαχο το Google Translate, ο φίλος μας κατάφερε να διαβάσει το εξής κείμενο: https://www.angroid.gr/android/wearables/lemfo-lt04-kai-smart-band-kai-tws-akoystika-epeidi-giati-ochi και η ιδέα στο κεφάλι του ήρθε σαν αστραπή:

ΣΤΗΝ LEMFO ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΔΛΔ; Smartband με ακουστικά αυτοί; με TWS εμείς!

Το LetsGoDigital έβγαλε την είδηση για τη νέα πατέντα της Xiaomi με smartphone που θα έχει ενσωματωμένα ακουστικά, αλλά εμείς σας αποκαλύψαμε το παρασκήνιο πίσω από αυτή. 😛

Η πατέντα δημοσιεύθηκε πριν από λίγες ημέρες και από τις φωτογραφίες βλέπετε ξεκάθαρα ότι το κινητό στο πάνω μέρος του φιλοξενεί δυο TWS ακουστικά. Τα βγάζετε, ακούτε τη μουσική σας κτλ και τα ξαναβάζετε μέσα.

Προφανώς όσο είναι μέσα θα φορτίζουν κιόλας, ενώ αν δεν τα βγάλετε τελείως θα λειτουργούν και ως ηχεία!! Επιπλέον κάτι ακόμα που μας άρεσε είναι το smartphone που δεν έχει τρύπες, notch κτλ αλλά καθαρή οθόνη.

Φυσικά σε αυτή τη φάση δεν ξέρουμε αν μια τέτοια πατέντα θα υλοποιηθεί και στα καθημερινά μας κινητά.

Σίγουρα η ιδέα είναι εξαιρετική, αλλά ένα ζήτημα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι η επιβάρυνση που θα έχουν στην κατανάλωση της μπαταρίας της συσκευής μας.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments