Την περασμένη εβδομάδα η Realme επιβεβαίωσε επίσημα ότι θα δούμε μια νέα σειρά smartphones από την εταιρεία: τα Narzo 20.

Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα και σήμερα, επίσημα πια, η Realme μας αποκάλυψε ότι το λανσάρισμα των νέων αυτών κινητών θα γίνει στην Ινδία στις 21 Σεπτεμβρίου.

Σε μια εβδομάδα από τώρα δηλαδή, θα δούμε σε όλο τους το μεγαλείο τα ολοκαίνουργια Realme 20, Realme 20A και Realme 20 Pro.

Τα νέα αυτά κινητά, όπως όλα δείχνουν, θα έχουν gaming δυνατότητες και φυσικά μεγάλη διάρκεια μπαταρίας.

Πως το καταλάβαμε αυτό; Από το ότι στην πρόσκληση η Realme έβαλε μια κονσόλα κάτι-σαν-gameboy με παλιά παιχνίδια, μαζί με ενεργειακές μπάρες!

Από την άλλη (όχι και τόσο καλής ποιότητας) φωτογραφία, βλέπουμε ότι τα δυο από τα τρία μοντέλα θα έχουν τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Αυτό σημαίνει ότι το τρίτο θα τον έχει είτε στα πλάγια, είτε κάτω από την οθόνη.

Επίσης βλέπουμε και τη διάταξη των καμερών, με το 20A να είναι αυτό με το τετράγωνο module και το 20 Pro να είναι αυτό με τις τέσσερις κάθετες κάμερες.

Τέλος, η Realme έκανε την ανακοίνωση με το: «Feel The Speed of Dart» κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να έχουμε υποστήριξη της Dart Charging τεχνολογόας της για ταχύτατη φόρτιση.

Μιας και η επίσημη παρουσίαση των κινητών αυτών απέχει μόλις μια εβδομάδα από τώρα, είναι λογικό να έχουμε περισσότερες διαρροές για τα χαρακτηριστικά τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments