Η Xiaomi ετοιμάζει μαζική παραγωγή smartphones με δυνατότητα φόρτισης στα 150W!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Εμείς μπορεί να περιμένουμε ακόμα τα smartphones που θα προσφέρουν αυτονομία πολλών ημερών με μία φόρτιση, οι κατασκευαστές όμως έχουν άλλη άποψη.

Κι αυτή η άλλη άποψη δεν είναι ότι “μας χαλάει” κιόλας. Αποτελεί ίσως την επόμενη καλύτερη λύση στο πρόβλημα της αυτονομίας: η ταχύτητα φόρτισης.

Διότι αν δεν μπορώ να έχω ένα κινητό που με μία φόρτιση να μου προσφέρει αυτονομία 4-5 ημερών, τότε τουλάχιστον θέλω ένα κινητό που να το βάζω στην πρίζα 10 λεπτά και να μου δίνει αυτονομία μιας ημέρας.

Κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται, θα είναι μια απτή πραγματικότητα για όλους στο άμεσο μέλλον.

Πρώτα όμως ας πάμε λίγο πίσω, στο 2021, όταν η Xiaomi λάνσαρε το ταχύτερο κινητό σε ό,τι αφορά στη φόρτιση της μπαταρίας του, το Xiaomi 11T Pro που φόρτιζε στα 120W.

Το αποτέλεσμα ήταν το κινητό να φτάνει από το 0% στο 70% της χωρητικότητας της μπαταρίας του, σε διάστημα μόλις δέκα λεπτών!

Τώρα ο πήχης ανεβαίνει ακόμα περισσότερο – και ο χρόνος φόρτισης αντίστοιχα πέφτει – καθώς η Xiaomi ετοιμάζεται να μας δώσει ταχύτητες φόρτισης στα 150W! Και όχι σε ένα κινητό, αλλά σε πολλά!

Αυτό λένε οι πληροφορίες που έρχονται από Κίνα και μένει να επαληθευτούν στο άμεσο μέλλον. Και μιλάμε για τεχνολογία μαζικής παραγωγής, διότι στο παρελθόν είδαμε από την Xiaomi φόρτιση ακόμα και στα 200W!

Όχι ότι τα 150W σε μαζική παραγωγή μας πέφτουν λίγα, αφού με τέτοιες ταχύτητες θα μπορούμε να φορτίζουμε το κινητό μας από το 0% στο 100% σε 10-15 λεπτά! Και σε 8-10 λεπτά περίπου με 200W!!

Πάντως αν όντως έχουμε μαζική παραγωγή κινητών στα 150W τότε θα είμαστε σίγουρα ένα βήμα πιο κοντά στα κινητά επόμενης γενιάς με ταχύτητες 200W!

Δυστυχώς για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα αρχίσουμε να βλέπουμε τα κινητά με τα 150W, αν και οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι τέτοιες ταχύτητες φόρτισης θα έχουμε στο καινούργιο Xiaomi Mi Mix 5.

[Πηγή]
Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo