Η Xmund επιστρέφει δριμύτερη και μας προσφέρει μια εντυπωσιακή αλλά και πρακτική τσάντα για να φυλάμε το αγαπημένο μας laptop.

Οι τσάντες της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν κάνει πάταγο και στην Ελλάδα και όχι άδικα, μιας και η Xmund δίνει άλλο νόημα στο value for money!

Αυτή τη φορά βγάζει σε προσφορά – μέσω του αγαπημένου στην Ελλάδα Banggood – μια τσάντα για laptop μέχρι 17.3’’ στα 11€ (και κάτι ψιλά).

Βέβαια, σε μια εποχή που το μικρό και το κομψό προτιμάται από το μεγάλο και ογκώδες, δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε τόσο μεγάλο laptop, ωστόσο είμαι βέβαιος ότι δεν θα έχετε τόσο ωραία τσάντα για να το μεταφέρετε.

Η τσάντα της Xmund, πέρα από το laptop, θα φιλοξενήσει με ασφάλεια το κινητό, το κινητό-τηλέφωνο-στυλό, το ποντίκι (της Xiaomi μέχρι να βγάλει ποντίκι και η Xmund) και πλήθος άλλων πραγμάτων.

Βάλτε την τσάντα της Xmund στο καλάθι και αυτή τη φορά δεν σας έχουμε κουπόνι, μιας και το Banggood την έχει ήδη σε προσφορά!

Αποκτήστε την τσάντα της Xmund

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για