Καλές γιορτές και Χρόνια Πολλά με νέα κουπονάκια για εκπτώσεις στις επόμενες αγορές σας από το Banggood!

0

Νέα κουπονάκια έβγαλε το Banggood αγαπητέ αναγνώστη, σε μια ακόμα προσπάθεια να σε πείσει να πάρεις και να χαρείς το επόμενο gadget σου από το πολυκατάστημα.

Αν και η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσει και πολύ, αφού εδώ και καιρό πλέον, οι αγορές από την Κίνα – και κυρίως από το Banggood – έχουν γίνει ΕΘΙΣΜΟΣ.

Όπως και να ‘χει όμως, γιορτινές ημέρες είναι, προβλήματα γενικά υπάρχουν πολλά με στοκάρισμα προϊόντων (αααααχχχχ ακόμα περιμένω το BG να φέρει το Amazfit GTR 3) κι έτσι για να μας δελεάσουν ακόμα περισσότερο οι Κινέζοι, βγάζουν διάφορα κουπόνια.

Και δεν αναφερόμαστε στα κλασικά κουπόνια για τις διάφορες κατηγορίες προϊόντων που μπορείτε να βρείτε στο angroid.gr ή στο κανάλι μας στο telegram.

Αναφέρομαι σε ξεχωριστά κουπόνια, τα οποία ισχύουν ακόμα κι όταν ενεργοποιήσετε τα κλασικά κουπόνια που βλέπετε καθημερινά στο site μας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τόσο την έκπτωση που δίνουν τα κλασικά κουπόνια, όσο και αυτή που σας δίνουν τα έξτρα που θα βρείτε ΕΔΩ.

Πατώντας λοιπόν ΕΔΩθα σας ανοίξει μια νέα σελίδα. Εκεί θα δείτε τα διαθέσιμα κουπόνια.

Το πρώτο είναι για όσους από εμάς έχουμε αφήσει μια περιουσία στο μαγαζί και είμαστε πλέον VIP5 πελάτες. Με αυτό παίρνετε έκπτωση 8 ντόλαρς σε αγορές από 30$ και πάνω με έναν περιορισμό στα 500 κουπόνια ανά ημέρα.

Το άλλο είναι για νέους χρήστες και θα ισχύει για 30 ημέρες από τη στιγμή που θα πατήσετε το get και στη συνέχεια έχουμε και το τρίτο.

Το τρίτο δίνει μια έκπτωση 5% στις αγορές σας από 200 ντόλαρς και πάνω και ισχύει για όλους τους χρήστες!

Πολύ καλά κουπονάκι από το Banggood που κάνουν λίγο πιο υποφερτή μια δύσκολη γενικά εποχή σε ό,τι αφορά στην τιμολόγηση των προϊόντων γενικότερα.

Πατάμε ΕΔΩ για τα κουπονάκια.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo