Η HTC επενδύει στο OnLive

0

onlive htcΓια όσους δεν έχετε ακουστά, το OnLive είναι μια ελπιδοφόρα υπηρεσία, η οποία προσπαθεί να μας ξεφορτώσει απο το βραχνά τον αναβαθμίσεων η την αγορά κονσολών για τα παιχνίδια, αφού ολο το βάρος θα το σηκώνουν οι Server της εταιρίας, και το μόνο που θα χρειάζεστε θα είναι ένα απλό PC με μικρή ιπποδύναμη, και μια σύνδεση Internet που θα μπορεί να αναλάβει τη μεταφορά των δεδομένων απο τους Server της εταιρίας στο PC σας, με ελάχιστη καθυστέρηση.

Απο οτι φαίνεται η HTC βρίσκει το OnLive μια εξαιρετική ευκαιρία για την εξάπλωση του Gaming μέσω συσκευών τηλεφώνου και αποφάσισε να επενδύσει 40 εκατομμύρια δολλάρια για την ανάπτυξη της υπηρεσίας στα SmartPhones.
Είναι σχεδόν σίγουρο οτι οταν θα ξεκινήσει το OnLive, θα είναι διαθέσιμο και για Android, με πρώτη στάση, μετα τις τελευταίες εξελίξεις, τις συσκευές της HTC.

To βέβαιο είναι οτι αν η αρχή θεωρηθεί επιτυχημένη, θα δούμε σίγουρα το OnLive σε πάρα πολλές συσκευές ακόμα, με την προυπόθεση οτι υπάρχει μια σύνδεση αρκετά “μεγάλη” για να σηκώσει το μεγάλο όγκο πληροφοριών που θα χρειαστεί.
Ελλάδα δηλαδή θα αργήσουμε να το χαρούμε, και το 3G κατα 99% στη χώρα μας δε θέλω καν να το σκέφτομαι σαν πιθανότητα.

Tags:

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo