Αναβάθμιση του Oneplus 5 σε Android 8.0 με την πρώτη Beta της Oxygen OS.

0
OxygenOS-Open-Beta-1-(Android-O)-for-the-OnePlus-5_2_780

Οπως είχε υποσχεθεί η Oneplus, πριν βγεί ο Νοέμβριος έγινε διαθέσιμη προς κατέβασμα η πρώτη Open Beta  της Oxygen OS για το Oneplus 5.

Ανάμεσα σε ολες τις νέες αλλαγές φέρνει μαζί της η νέα αναβάθμιση, είναι το νέο Android 8.0 πάνω στο οποίο στηρίζεται πλέον η Beta.

Εκτός απο την τελευταία έκδοση του Android που θα έχετε στη διάθεση σας, το Security Patch έχει αναβαθμιστεί σε αυτό του Οκτωβρίου, ενώ υπάρχουν wedding dresses πλέον και νέες λειτουργίες, όπως τα Parallel Apps, , το Picture In Picture Mode, το AutoFill, η νέα έξυπνη λειτουργία επιλογής κειμένου, και η νέα μορφή των Quick Settings.

H παρών αναβάθμιση ομως, είναι Beta οπως είπαμε, οπότε δε θα έρθει αυτόματα στις συσκευές σας.

Όσοι δεν έχετε πρόβλημα να αντιμετωπίσετε ορισμένα prom dresses πιθανά Bugs, τότε δεν έχετε παρα να κατεβάσετε την Beta ROM απο στο site της Oneplus(1.6GB είναι) και να την εγκαταστήσετε χειροκίνητα.

Απο την Stable στην Beta, δε θα χρειαστείτε Full Wipe, εκτός αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, αν ομως αποφασίσετε να επιστρέψετε στην Stable ROM, τότε δε γλιτώνετε την πλήρη διαγραφή των δεδομένων σας.

Όσοι ψηθήκατε, κάντε λίγο υπομονή, γιατι το Download αυτή τη στιγμή πάει με ταχύτητες κουτσής χελώνας σε λαδωμένη ανηφόρα, γεμάτη πέτρες, που στην κορυφή έχει κατάστημα που έχει Black Friday προσφορές.

Κατεβάστε τη Beta Oxygen OS για το Oneplus 5.