Η αναμονή για τους κατόχους των Google Pixel μάλλον φτάνει στο τέλος της, αφού οπως όλα δείχνουν, η αναβάθμιση των συσκευών τους στο Android 10 χωριςγλυκοαποδιπλαπλεον, θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την άλλη Τρίτη!

Η πληροφορία αυτή δεν προέρχεται απο φήμες, ούτε απο επίσημες δηλώσεις, αλλα απο ..περίπου επίσημες θέσεις που εξέφρασαν 2 διαφορετικοί Google Support Agents σε ερωτήσεις κατόχων Pixel, για την επόμενη αναβάθμιση.

Οπως ανέφεραν και οι 2 λοιπόν, η μαγική ημερομηνία είναι η 3η Σεπτεμβρίου, με την αναβάθμιση να φτάνει σε όλα τα Pixel της αγοράς, απο τα φρέσκα 3a/3a XL, μέχρι και το πρώτο Google Pixel που κυκλοφόρησε το 2016.

Μαζί με την νέα αναβάθμιση που θα λέγετε απλά Android 10, γιατι στην Google ξαφνικά έγιναν ξενέρωτοι, και επειδή τα κοντινότερα σε γλυκό με Q, είναι το “Κιουραμπιές” και “κιουκαμπερ με ζάχαρη” οι χρήστες των Pixel, θα έχουν στη διάθεση τους, και δυνατότητες, οπως το Live Captions, που βάζει αυτόματα παντού υπότιτλους, το Smart Reply, τα Suggested Actions, το αναβαθμισμένο Dark Mode, και φυσικά σημαντικά βελτιωμένους τομείς, ασφάλειας και ιδιωτικότητας, γιατι αν δεν βελτιώσει την ιδιωτικότητα η Google, τότε ποιος;

Όσοι έχετε συσκευή Pixel, τότε θα χρειαστείτε περίπου 8 ημερούλες υπομονής, εκτός αν οι Google Support Agents, είναι οργανωμένοι και μας δουλεύουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για