Έκαναν που λέτε υπομονή οι κάτοχοι του Xiaomi Mi A3, για να πάρουν αναβάθμιση σε Android 10, γιατι σε αντίθεση με εμάς τους υπόλοιπους που ζούμε στην αγωνία για το αν θα δούμε την επόμενη αναβάθμιση, αυτή την έχουν σίγουρη. Έτσι νομίζουν δηλαδή.

Μετα κόπων και βασάνων η Xiaomi κατάφερε 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του Android 10 και αρκετές μεταβολές στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Update, να διαθέσει την αναβάθμιση στο Xiaomi Mi A3.

Φυσικά, αυτό έχει και τα καλά του, ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, και η Xiaomi έβαζε λιθαράκι λιθαράκι τα δεδομένα στην αναβάθμιση για να φτιάξει ένα σίγουρο και στέρεο Update..που κανα δυο μέρες μετά, κατεδαφίστηκε.

 

Το Update μεγέθους 1.3GB μπορεί να αναβάθμισε τα Mi A3 στο Android 10, αλλα ταυτόχρονα δημιούργησε και δεκάδες προβλήματα στους κατόχους του, με Bugs, μεταξύ των οποίων, ήταν η δυσλειτουργία του Fingerprint Scanner, προβλήματα στο UI της κάμερας, ΑΚΟΜΑ και Bootloops.

Έτσι η Xiaomi αποφάσισε να τραβήξει πίσω την OTA για την ώρα, για να διορθώσει αυτά τα προβλήματα και να την κάνει ξανά διαθέσιμη.

Τι θα κάνουν όσοι την πέρασαν ήδη; Υπομονή! Για την ώρα, το μόνο που μπορείτε να κάνετε αν την βάλατε και έχετε θέμα με το Fingeprint Scanner, είναι να ενεργοποιήσουν το “Show fingerprint icon when the screen is off” και να ξανακάνουν Register τα αποτυπώματα τους απο την αρχή.

Αααχ ρε Xiaomi. Ααααααααχ ρε Xiaomi.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για