Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό

Δείτε σε Live Streaming το Google I/O 2018

0

Σε μόλις 2 ώρες ανοίγους οι πύλες του νέου Google I/O, το οποίο θα λάβει χώρα για μια ακόμα φορά σε μια προσπάθεια της Google να παρουσιάζει μαζεμένες τις εξελίξεις για το σύνολο των προιόντων της για το 2018.

Στις 18:45 ώρα Ελλάδος θα ανοίξει το Livestream του Keynote μέσω του Youtube Channel του Google Developers, το οποίο και θα ενσωματώσω αμέσως μετά για να σας κάνω τη ζωή λίγο πιο εύκολη.

Πριν το κυρίως Keynote, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε Live δυο πειράματα τεχνητής νοημοσύνης, απο τα εργαστηρια της Google. Το NSynth, ένα συνθεσάιζερ που δημιουργεί νέους ήχους, χρησιμοποιώντας νευρωνικά δίκτυα, και το World Draw, μια νέα Interactive εμπειρία που θα μας επιτρέψει να ζωγραφίσουμε τον κόσμο, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που κρύβεται πίσω απο το QuickDraw και το Autodraw.

Ανάμεσα στις πιο σημαντικές ανακοινώσεις που περιμένουμε, είναι το νέο Android P, η νέα έκδοση του Wear OS, οι βελτιώσεις στον Google Assistant, και οι τελευταίες εξελίξεις στους τομείς του Android TV και του Android Auto.

To Google I/O είναι τριήμερο, αλλα για τους περισσότερους απο εμάς, το ενδιαφέρον κομμάτι είναι το πρώτο δίωρο. Τα υπόλοιπα αφορούν κατα βάση τους Developers

Ακομα περισσότερες θα είναι οι ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν κυρίως με τους Developers, ενώ σχεδόν βέβαιο είναι οτι μεγάλο μέρος της παρουσίασης θα είναι αφιερωμένο στην Τεχνητή νοημοσύνη και τη Μηχανική μάθηση, δυο τομείς που τα τελευταία χρόνια, η Google δίνει ιδιαίτερο βάρος,

Όσοι δεν έχετε κάτι πιο σημαντικό να κάνετε σήμερα το απόγευμα, τότε νομίζω οτι δε θα περάσετε άσχημα παρακολουθώντας τα Latest και Greatest απο την μαμά του Android, που για μια ακόμα φορά, φαίνεται πως έχει αρκετά νέα πραγματάκια να μας παρουσιάσει.

Το πλήρες πρόγραμμα του Google I/O 2018 θα το βρείτε εδώ