Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Έφτασε η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 10. Πορείες ετοιμάζουν...

Έφτασε η αναβάθμιση του Xiaomi Mi A2 σε Android 10. Πορείες ετοιμάζουν οι κάτοχοι Mi A3.

-

- Advertisement -

Λίγες ημέρες μετά την απεγνωσμένη προσπάθεια των κατόχων του MiA3 να δουν Update, μαζεύοντας υπογραφές, ήρθε η Xiaomi και τους έδωσε το τελειωτικό χτύπημα ξεκινωντας τη διαδικασία αναβάθμισης σε Android 10, του Xiaomi Mi…..A2.

To Μι Α2, που ηταν μια αρκετά δημοφιλής συσκευή στα νιάτα της, με ένα πολύ καλό σύνολο κάμερας για τον ανταγωνισμό που είχε την εποχή της δημοφιλίας της, άρχισε να παίρνει ΟΤΑ αναβάθμιση μεγέθους 1.3 GB που αναβαθμίζει το λογισμικό της συσκευής στο Android 10.

Αυτή είναι η δεύτερη και πιθανότατα τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του Mi A2, το οποίο ήταν υποχρεωμένη η Xiaomi να φέρει μέχρι το Android 10, λόγο Android One, και δυστυχώς δεν έρχεται απροβλημάτιστη, αφού υπάρχουν αρκετές αναφορές για UI Glitches, ενώ έχει εξαφανιστεί και η επιλογή για το VoWiFi, οπότε όσοι την χρησιμοποιείτε, αν δείτε την ειδοποίηση του Update, κάντε την πάπια.

A, σημειώστε και οτι το Security Patch είναι αυτό του Δεκεμβρίου.

- Advertisement -

Πέρα απο το καθιερωμένο γλέντι για τους κατόχους του Mi A3, πάντως, που πήραν Android One συσκευή για να έχουν μέσα Γενάρη Android 9.0, και το δικό τους Update είναι παααρα πολυ κοντά, αφού σύμφωνα με το XDA Developers , έχουν ήδη εμφανιστεί στα Kernel Sources του νέου Firmware.

Υπήρχε μια εποχή και ένα Mi A2 Lite, αλλα δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί με αυτό.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!