Λίγες ημέρες μετά την απεγνωσμένη προσπάθεια των κατόχων του MiA3 να δουν , μαζεύοντας υπογραφές, ήρθε η και τους έδωσε το τελειωτικό χτύπημα ξεκινωντας τη διαδικασία αναβάθμισης σε Android 10, του Mi…..A2.

To Μι Α2, που ηταν μια αρκετά δημοφιλής συσκευή στα νιάτα της, με ένα πολύ καλό σύνολο κάμερας για τον ανταγωνισμό που είχε την εποχή της δημοφιλίας της, άρχισε να παίρνει ΟΤΑ αναβάθμιση μεγέθους 1.3 GB που αναβαθμίζει το λογισμικό της συσκευής στο Android 10.

Αυτή είναι η δεύτερη και πιθανότατα τελευταία μεγάλη αναβάθμιση του Mi A2, το οποίο ήταν υποχρεωμένη η Xiaomi να φέρει μέχρι το Android 10, λόγο Android One, και δυστυχώς δεν έρχεται απροβλημάτιστη, αφού υπάρχουν αρκετές αναφορές για UI Glitches, ενώ έχει εξαφανιστεί και η επιλογή για το VoWiFi, οπότε όσοι την χρησιμοποιείτε, αν δείτε την ειδοποίηση του Update, κάντε την πάπια.

A, σημειώστε και οτι το Security Patch είναι αυτό του Δεκεμβρίου.

Πέρα απο το καθιερωμένο γλέντι για τους κατόχους του Mi A3, πάντως, που πήραν Android One συσκευή για να έχουν μέσα Γενάρη Android 9.0, και το δικό τους Update είναι παααρα πολυ κοντά, αφού σύμφωνα με το XDA Developers , έχουν ήδη εμφανιστεί στα Kernel Sources του νέου Firmware.

Υπήρχε μια εποχή και ένα Mi A2 Lite, αλλα δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί με αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για