Εκτός αναβάθμισης σε Android 7 οι συσκευές με Snapdragon 800/801

0

Συνήθως τα πυρά για τη μή αναβάθμιση των συσκευών στις νεότερες εκδόσεις Android, τα συγκεντρώνουν οι κατασκευαστές των εκάστοτε συσκευών.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η αναβάθμιση μιας συσκευής δεν είναι στο χέρι του κατασκευαστή, οπως συμβαίνει απο οτι φαίνεται με όλες τις συσκευές που χρησιμοποιούν ένα εκ των Snapdragon 800 και Snapdragon 801 της Qualcomm.

Οσες συσκευές είναι εξοπλισμένες με τα παραπάνω System On Chips, σύμφωνα με μάλλον επιβεβαιωμένες φήμες, θα μείνουν χωρίς Android 7.0 Nougat.

Αυτό σύμφωνα με το pocketnow θα συμβεί λόγο του οτι η Qualcomm δεν πρόκεται να αναβαθμίσει τους Drivers των Adreno GPU που έχουν τα δύο αυτά Chips, οπότε απλά ξεχνάτε της πιθανότητα για official Update στο νέο Android 7.0

galaxy-s5-weather-home

Μπορεί να πέφτετε απο τα σύννεφα αυτή τη στιγμή, αλλα ναι. Το Galaxy S5 δε θα αναβαθμιστεί σε Android 7.0(μάλλον)

Παρότι τα δύο αυτά SoC φαντάζουν λίγο παλιά, πρέπει να σας θυμίσω οτι αποτελούν την κινητήρια δύναμη συσκευών, που τα καταφέρνουν άριστα ακόμα και τώρα, όπως τα Xperia Z2/Z3, το Oneplus One/ Oneplus X, το Galaxy S5, το LG G3, το Nexus 5 και το HTC One M8.

Εδώ που τα λέμε βέβαια, οι περισσότερες απο τις παραπάνω συσκευές δεν υπήρχε περίπτωση να πάρουν αναβάθμιση(την ώρα που έγραφα το Galaxy S5 γέλαγα απο μέσα μου) αλλα το θέμα είναι, οτι και οι υπόλοιπες που είχαν μια ελπίδα, φαίνεται οτι θα μείνουν με το Android 6.0.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo