Πέμπτη, Οκτώβριος 24, 2019
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Ένας έξτρα χρόνος υποστήριξης για ολα τα Nokia Smartphones πρώτης γενιάς, απο...

Ένας έξτρα χρόνος υποστήριξης για ολα τα Nokia Smartphones πρώτης γενιάς, απο την HMD Global

-

- Advertisement -

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της «νέας» Nokia, υπο τη σκεπή της HMD Global, είναι η προσοχή που δείχνει η εταιρία σε επίπεδο αναβαθμίσεων, αφού απο την πρώτη ημέρα το καλοκαίρι του 2017 που το Nokia 8 έκανε την εμφάνιση του, η Φινλανδική εταιρία, είχε ξεκαθαρίσει οτι θα παρέχει 2 μεγάλες αναβαθμίσεις λογισμικού, και 2 χρόνια υποστήριξη μέσω αναβάθμισης των patches ασφαλείας.

Σήμερα 2 χρόνια αργότερα, η Nokia έμεινε κυρία στις υποσχέσεις της, με τα κινητά της, να είναι με διαφορά ανάμεσα στα καλύτερα υποστηριζόμενα κινητά της αγοράς, με την ιστορική εταιρία να ανακοινώνει.. πως υπάρχει και καλύτερο.

nokia 2
To Nokia 2 θα είναι η μοναδική παραμελειμένη συσκευή της Nokia, αλλα στην περίπτωση του, το πρόβλημα είναι στο Hardware.

Έτσι, όπως ανακοίνωσαν οι άνθρωποι της Nokia, όλα τα κινητά πρώτης γενιάς της εταιρίας (Nokia 8, Nokia 6, Nokia 5 και Nokia 3) που κανονικά θα έφταναν στο τέλος της διαδρομής μέχρι το τέλος του έτους, θα συνεχίσουν κανονικά να υποστηρίζονται για ένα χρόνο ακόμα, που σημαίνει ότι το τελευταίο Security patch του Nokia 3 θα έρθει τον Σεπτέμβριο του 2020, και τα τελευταία Patches για τα Nokia 5,6 και 8, τον Οκτώβριο του 2020.

Η μοναδική συσκευή που θα μείνει εκτός, είναι το καρα-Entry Level Nokia 2, το οποίο μάλιστα ηταν και το μοναδικό κινητό της Nokia, που έμεινε εκτός αναβαθμίσης στο Android 9.0, λόγω του ψιλοσάπιου Hardware. Φυσικά αυτό δεν μπορεί να λεκιάσει την κατα τα άλλα άψογη υποστήριξη της Nokia.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!