[Ενός λεπτού σιγή] Τα τελευταία Nexus φτάνουν στο τέλος της εγγυημένης υποστήριξης απο τη Google.

To Security Patch Νοεμβρίου που έλαβαν τα Nexus 5X και Nexus 6P ήταν τα τελευταία για τα οποία είχε δεσμευτεί η Google.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση τον τελευταίων Nexus που ειδαν το φως της ημέρας, η Google είχε δεσμευθεί για διετή υποστήριξη σε επίπεδο λειτουργικού, και ένα ακόμα χρόνο έξτρα αναβαθμίσεις με Security patches.

Έτσι το Patch που έλαβαν πριν απο λίγες ώρες, τα LG Nexus 5X και Huawei Nexus 6P ήταν και τα τελευταία απο τα οποία η Google ήταν «αναγκασμένη» να παρέχει στις τελευταίες συσκευές που άνηκαν στην αγαπημένη σειρά Android συσκευών για τους Power Users, όσα χρόνια υπήρχαν στην αγορά.

Φυσικά, αυτό το νέο Build (OPM7.181105.004) δεν είναι απαραίτητα το τελευταίο, αφού η Google μπορεί να συνεχίσει την υποστήριξη ακόμα και μετά την τριετία, αλλα για να μη σας δίνω ψέυτικές ελπίδες, το βλέπω πολύ δύσκολο να συμβαίνει.

Ακόμα και αν η Google βάλει για πάντα στο συρτάρι τα δύο αυτά nexus/highlanders, και αν το Nexus 5X σας έχει επιβιώσει απο τη λαίλαπα των Bootloops, τότε πάλι δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε, αφού η υποστήριξη των δύο συσκευών, απο την κοινότητα, είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, οπότε μια απλή βόλτα απο το XDA Developers θα σας προσφέρει δεκάδες λύσεις για την επόμενη μέρα.

Nexus, Over and out.

Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης