Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό

Έρχονται τα Fingerprint Shortcuts σε Xiaomi Mi 9 και Mi 9 SE στην επόμενη αναβάθμιση της MIUI

0

Μπορεί σε ταχύτητα να υστερούν σημαντικά σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα, κανείς ομως δεν μπορεί να αρνηθεί οτι οι In-display Fingerprint readers προσφέρουν πολύ μεγαλύτερη εργονομία σε σχέση με τους αισθητήρες στην πλάτη ή το πλάι των συσκευών.

Η Xiaomi έχει σκοπό να πάει τη χρησιμοτητα των αισθητήρων αυτών, ένα βήμα παραπέρα, αφου απο την επόμενη αναβάθμιση της MIUI, τα δύο τελευταία κινητά της Κινέζικης εταιρίας, θα αποκτήσουν τη δυνατότητα εμφάνισης Shortcuts περιφερειακά του In-display scanner.

Με παρατεταμένη πίεση στο σημείο ανάγνωσης λοιπόν, τα Mi 9 και Mi 9 SE θα εμφανίζουν ένα πτυσόμενο τοξωτό μενού με συντομεύσεις, τις οποίες θα μπορεί να χρησιμοποιήσει ο χρήστης άμεσα και χωρίς να ξεκλειδώσει το τηλεφωνό του.

Εκτός απο τις επεξεργάσιμες συντομεύεσεις για να βάλετε τις εφαρμογές που προτιμάτε, τα Fingerprint Shortcuts θα προσφέρουν εξ’ορισμού πρόσβαση στον Xiao AI Assistant, και τις ανέπαφες συναλλαγές.

Εκτός αυτής της προσθήκης, το νεότερο Update της MIUI θα φέρει στις δύο συσκευές της Xiaomi και ορισμένες βελτιώσεις στην κάμερα με την προσθήκη των 48MP Mode και Super Wide-Angle Mode, ενώ αναβαθμισμένο θα έρθει και το Security patch των δύο τηλεφώνων.

Για την ώρα οι προσθήκες αυτές θα γίνουν στην Κινέζικη έκδοση της MIUI, αλλα πάρα πολύ σύντομα αναμένεται να περάσουν και στην Global έκδοση της ROM των κινέζων.