Η Google παρουσιάζει το Google Photos με απεριόριστο χώρο και καθόλου.. Google +

0

Μπορεί σαν κοινωνικό δίκτυο το Google Plus να μην είναι και το πιο δημοφιλές, δεν μπορείτε να αρνηθείτε όμως(οσοι τουλάχιστον το έχετε δοκιμάσει) οτι η διαχείριση και βελτιστοποίηση των φωτογραφιών σας μέσω της υποεφαρμογής του Google Plus, είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή.

Μη θέλοντας να χαντακωθεί μια τόσο καλή υπηρεσία απο το G+, η Google ανεξαρτητοποίησε το Google Photos, το οποίο είναι πλέον μια standalone υπηρεσία.

Σε μεγάλο ποσοστό η νέα υπηρεσία είναι όμοια με αυτή του Google Plus, μόνο που αυτή τη φορά, εκτός απο το βραχνα του plus, μπορείτε να ξεχάσετε και το βραχνά του χώρου.

Στο νέο Google Photos μπορείτε να αποθηκεύσετε όλες σας τις φωτογραφίες. Ολες. Και όλα σας τα βίντεο. Όλα!

Ο χώρος που σας παρέχει η Google είναι απεριόριστος, με μοναδική παραχώρηση απο μέρους σας, να είναι το αυτόματο Downscaling όσων φωτογραφιών ξεπερνούν τα 16MP, και όσων βίντεο είναι μεγαλύτερης ανάλυσης απο Full HD.

Οπως αντιλαμβάνεστε στην συντριπτική πλειοψηφία τους οι χρήστες δεν πρόκειται να προβληματιστούν απο κάτι τέτοιο, οπότε θα μπορείτε να κρατήσετε το αρχείο των φωτογραφιών ακόμα και απο ολόκληρη τη ζωή σας, στο Google Photos.

https://youtu.be/ydBjsZnHrwM

Το UI της εφαρμογής είναι απλό και γρήγορο, και μπορείτε εύκολα να ταξινομήσετε τις φωτογραφίες σας με βάση πρόσωπα, τοποθεσίες ή και πράγματα.

H εφαρμογή θα γίνει διαθέσιμη αργότερα σήμερα, είτε ως standalone app για το κινητό σας, είτε μέσω του photos.google.com

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo