Αφου ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ επιτέλους με τον χαμό της Black Friday ας δούμε τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο του Android.

Χθες που λέτε λοιπόν, η LG ανέρτησε το επίσημο βίντεο του νέου LG UX 9.0 που θα έρθει στις συσκευές της με το νέο Android 10, το οποίο βέβαια δεν είναι..πρωτοεμφανιζόμενο, αφού ήδη υπάρχει στο τελευταίο “περίπου Foldable” κινητό της εταιρίας , το LG G8x.

Οπως θα δείτε στο Player που ακολουθεί, το νέο UI της LG έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία απο το πολύ όμορφο, είναι η αλήθεια, One UI της Samsung, το οποίο έχει βελτιώσει ΠΟΛΥ η Κορεάτικη εταιρία απο τα χρόνια του Samsung Experience UI.

Και ο Dialer, και το Notification Panel, και πολλά ακόμα του User Interface, μοιάζουν τουλαχιστον “επηρεασμένα” απο το One UI, αλλα η αλήθεια ειναι οτι τον τελικό χρήστη, ελάχιστα τον ενδιαφέρει αυτό.

Αυτό που έχει σημασία, είναι οτι το ‘γερασμένο” Skin της LG, δέχεται ένα ΓΕΝΝΑΙΟ λιφτινγκ, που το φέρνει πιο κοντά στο 2020.

Τι μας μένει τώρα; Να δουλέψει το βραδυκίνητο καράβι που ακούει στο όνομα “κεντρο αναβαθμίσεων της LG”, για να αναβαθμίσει τουλάχιστον τις κορυφαίες συσκευές της εταιρίας σε Android 10 και το νεο LG UX 9.0.

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments