Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Η LG παρουσιάζει το νέο LG UX 9.0 με σαφείς επιρροές απο...

Η LG παρουσιάζει το νέο LG UX 9.0 με σαφείς επιρροές απο το One UI της Samsung

-

- Advertisement -

Αφου ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΑΜΕ επιτέλους με τον χαμό της Black Friday ας δούμε τι άλλο συμβαίνει στον κόσμο του Android.

Χθες που λέτε λοιπόν, η LG ανέρτησε το επίσημο βίντεο του νέου LG UX 9.0 που θα έρθει στις συσκευές της με το νέο Android 10, το οποίο βέβαια δεν είναι..πρωτοεμφανιζόμενο, αφού ήδη υπάρχει στο τελευταίο “περίπου Foldable” κινητό της εταιρίας , το LG G8x.

Οπως θα δείτε στο Player που ακολουθεί, το νέο UI της LG έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία απο το πολύ όμορφο, είναι η αλήθεια, One UI της Samsung, το οποίο έχει βελτιώσει ΠΟΛΥ η Κορεάτικη εταιρία απο τα χρόνια του Samsung Experience UI.

Και ο Dialer, και το Notification Panel, και πολλά ακόμα του User Interface, μοιάζουν τουλαχιστον “επηρεασμένα” απο το One UI, αλλα η αλήθεια ειναι οτι τον τελικό χρήστη, ελάχιστα τον ενδιαφέρει αυτό.

- Advertisement -

Αυτό που έχει σημασία, είναι οτι το ‘γερασμένο” Skin της LG, δέχεται ένα ΓΕΝΝΑΙΟ λιφτινγκ, που το φέρνει πιο κοντά στο 2020.

Τι μας μένει τώρα; Να δουλέψει το βραδυκίνητο καράβι που ακούει στο όνομα “κεντρο αναβαθμίσεων της LG”, για να αναβαθμίσει τουλάχιστον τις κορυφαίες συσκευές της εταιρίας σε Android 10 και το νεο LG UX 9.0.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!