Η Realme θα προβάλει εξ’ορισμου διαφημίσεις στα κινητά της, αλλα θα μπορείτε να τις κρύψετε

0
geekbuying aniverssary sale banner

Φαίνεται πως η Realme έχει αποφασίσει να ακολουθήσει κατα γράμμα τα βήματα της Xiaomi. Ακόμα και τα λάθος βήματα.

Στην προσπάθεια της να κρατήσει το κόστος των κινητών της χαμηλά για όσο το περισσότερο γίνεται, η Realme αποφάσισε να αρχίσει την προβολή διαφημίσεων στα System Apps της ColorOS, οπως ακριβώς συμβαίνει και στην MIUI.

Όλα τα κινητά της εταιρίας που τρέχουν ColorOS 6.0 και πάνω, θα λάβουν ένα μικρό Update που θα ενεργοποιεί τις διαφημίσεις στο Phone Manager app, και στο Security Check που κάνει αυτόματα το Skin της Oppo, μετά απο την εγκατάσταση κάθε νέας εφαρμογής.

Σύμφωνα με την Realme, το σύστημα διαφημίσεων θα “εξασφαλίζουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, και θα είναι συμμορφωμένο με τους νόμους και τις διατάξεις που προστατεύουν την ιδιωτικότητα σας” . Μπούρδες.

Ευτυχώς, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, η απενεργοποίηση των “recommendations” θα είναι παιχνιδάκι, αφού μέσα απο τις ρυθμίσεις->additional Settings->Get Recommendations, θα βρείτε ένα διακόπτη για να τις απενεργοποιήσετε μονομιάς, με την επιλογή να είναι ενεργοποιημένη εκ’ορισμού φυσικά.

Σε πρώτη φάση, οι διαφημίσεις είναι αρκετά περιορισμένες, και μπορούν να απενεργοποιηθούν εύκολα, οπότε αν μείνουμε εκεί, είναι απλά ένα παραστράτημα. Το θέμα είναι οτι πολύ φοβάμαι, πως αργά η γρήγορα, μάλλον θα αυξηθούν οι διαφημίσεις, και θα γίνει δυσκολότερη η απενεργοποιησή τους.

Ελπίζω να κάνω λάθος.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo