Υπερδιπλάσια αυτονομία σε κατάσταση αναμονής για το Nexus 5 με Android M.

0

To Doze, είναι το νέο feature του Android M που θυμίζει σε αρκετά σε λειτουργία το Stamina Mode των Xperia κινητών, και σύμφωνα με τη Google θα βελτιώσει αρκετά την αυτονομία των συσκευών που θα έχουν την νέα έκδοση Android.

Τα πρώτα νούμερα που κάνουν την εμφάνιση τους, δείχνουν οτι η Τβελτίωση στην αυτονομία, τουλάχιστον κατα τη διάρκεια που η συσκευή βρίσκεται σε Standby, είναι σημαντική.

Το Nexus 5, δεν έχει και την πιο εντυπωσιακή αυτονομία που έχετε δει εκει έξω, με την ικανότητα του να μένει ανοιχτό σε Standby να πλησιάζει τις 200 ώρες. Μετά απο δοκιμή με την Developers Preview έκδοση του Android M στο N5 η αυτονομία σε κατάσταση αναμονής άγγιξε τις 533 ώρες, σχεδόν δηλαδή τον τριπλάσιο χρόνο!

m-a

Επίσης ενδεικτικό της βελτιωμένης διαχείρισης της μπαταρίας είναι αν η συσκευή μείνει 48 ώρες χωρίς να την πειράξετε μακριά απο φορτιστή, θα χάσει το 9% της μπαταρίας του, την ώρα που με το Android 5.1 στον αντίστοιχο χρόνο χάνει το 24% της μπαταρίας του.

Το νέο Android λοιπόν δείχνει οτι βρήκε φάρμακο για τα πολύ συχνά battery drains, την ώρα που υπάρχει αρκετό περιθώριο για εξέλιξη αφού βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση.

 

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo