Και εγέννετο Pie! To νέο Android 9.0 ονομάζεται Pie και απο σήμερα είναι πλέον σε Stable έκδοση

0
geekbuying aniverssary sale banner

Οι τελευταίες φήμες έλεγαν οτι η Google ετοιμόταν να βγάλει απο τη Beta το νέο Android 9.0 στις 20 Αυγούστου, οταν και θα ανακοίνωνε το επίσημο ονομα της νέας έκδοσης του.

Τελικά μας έπιασε ολους εξαπίνης, αφου νωρίτερα σήμερα, ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως το νέο Android 9.0 δε θα λέγεται ούτε Pastilia, ούτε Pastitsio, αλλα  απλά και λιτά Pie.

Στη σείδα του Google Developers είναι ήδη διαθέσιμα και τα πρώτα Factory Images για τα Pixel Phones, αφου οι Developer’s Preview εκδόσεις, έφτασαν στο τέλος τους, και δίνουν τη θέση τους στη Stable έκδοση.

  • Εδώ θα βρείτε τα πλήρη Factory Images, και
  • Εδώ θα βρείτε τα OTA Files.

Ακόμα και μετά απο 4 δοκιμαστικές έκδόσεις ομως, οι άνθρωποι της Google δεν κατάφεραν να δοκιμάσουν ολες τις νέες λειτουργίες, γι’αυτό δυνατότητες, όπως το Slices, και  το πακέτο λειτουργιών που είναι αφιερωμένο να σας κάνει να χρησιμοποιείται λιγότερο το κινητό σας, αναμένονται σε ερχόμενη αναβάθμιση, πρώτα για τα Pixel φυσικά, κάπου μέσα στο φθινόπωρο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το Digital WellBeing pack ακόμα και χωρίς να είναι έτοιμο, και έχετε στην κατοχή σας κάποιο απο τα Pixel Smartphones, τότε δεν έχετε παρα να γραφτείτε στη Beta του, αφου φυσικά πρώτα αναβαθμίσετε τη συσκευή σας σε Android 9.0

Παρότι έχουμε μερικές απώλειες, λοιπόν, το νέο Android 9.0 Pie, είναι εδώ, και προσφέρει λειτουργίες οπως το νέο σύστημα χειρισμού με Gestures, τα App actions, που θα σας προτείνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις ανάλογα με το τις συνήθιές σας, και το Adaptive Battery , που αναλαμβάνει να “σβησει τα φώτα” σε εφαρμογές που καταναλώνουν άσκοπα ενέργεια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, δεν έχετε παρα να ρίξετε μια ματιά στην επίσημη σελίδα του νέου Android 9.0 Pie.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo