Λίστα με όλες τις συσκευές που έχουν διαθέσιμη μια ROM με Android 8.0 απο το XDA

0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Android 8.0 roms

Δεν έχουν περάσει πάνω απο 10 μέρες απο τη στιγμή που η Google αναβάθμισε την AOSP στο Android 8.0 Oreo, και ήδη έχουν εμφανιστεί Roms με τη νέα έκδοση του Android για πάρα πολλές δημοφιλής συσκευές.

Έτσι οι Flashfriendly χρήστες, έχουν επιλογές ανάμεσα σε AOSP-based αλλα και φυσικά την LineageOS, τη συνέχεια της πάλαι ποτέ κραταίας, Cyanogenmod, για μερικές απο τις πιο γνωστές συσκευές της αγοράς.

Στην κορυφή της λίστας είναι η Lenovo/Motorola με 8 διαφορετικές συσκευές της που μπορούν να αναβαθμιστούν σε Android 8.0 μέσω κάποιας ROM, ενώ και η Xiaomi(ποιος θα το έλεγε πριν τρία χρόνια) έχει 9 συσκευές, οπως το Xiaomi redmi Note 3, Note 4, Mi4c και Mi5s που έχουν διαθέσιμη, τουλάχιστον, μια ROM με Android 8.0.

Φυσικά απο τη λίστα δε θα μπορούσαν να λείπουν τα Nexus, που έχει σταματήσει να υποστηρίζει επίσημα η Google, οπως τα Nexus 5, Νexus 6 και Nexus 9, ενώ και η Oneplus, που δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για την κοινότητα, έχει διαθέσιμη Oreo Rom, για ΟΛΕΣ τις συσκευές της. Ολες.

Κατα τα λοιπά, θα βρείτε Android Oreo Roms, για συσκευές της HTC, της ASUS, της LeEco, της Samsung, και τη Sony, με την τελευταία να έχει αποδειχθεί απο τις πιο φιλικές εταιρίες προς τους Developers.

Την πλήρη λίστα, που αναβαθμίζεται συνεχώς, και τα Links για την κάθε ROM μπορείτε να τη βρείτε στο Portal του XDA Developers.