Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Μέσα στον Φεβρουάριο έρχονται στο Pocophone τα 960FPS Slo-mo, 4K 60FPS και...

Μέσα στον Φεβρουάριο έρχονται στο Pocophone τα 960FPS Slo-mo, 4K 60FPS και Night Mode

-

- Advertisement -

Μπορεί έξω να κάνει κρύο, οι κάτοχοι του Pocophone F1 ομως θα νιώσουν πολύ σύντομα τη ζεστή αγκαλιά της εταιρίας, η οποία μέσα στον Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσει το πρώτο Update της χρονιάς.

Αντίθετα με τις περισσότερες εταιρίες, που στα άμεσα σχέδια τους είναι η αναβάθμιση των συσκευών τους στο Android 9.0, η Poco έχει ξεμπλέξει με αυτό εδω και κανα μήνα, και τώρα κοιτάει άλλες ατέλειες.

Έτσι οπως ανακοίνωσε ο Manmohan Chandolu, GM της Poco India, μέσω Twitter, μέσα στον Φεβρουάριο θα έρθει το πρώτο μεγάλο Update που θα προσθέτει ορισμένες πολύ high-end δυνατότητες στην κάμερα του Poco F1, οπως το Slow Motion video στα 960FPS, το Night Mode και η δυνατότητα εγγραφής 4Κ video στα 60 FPS!

Αυτά μάλιστα είναι μόνο λίγες απο τις βελτιώσεις που θα έρθουν στην συσκευή με την επόμενη έκδοση του Stable MIUI, ενώ όπως επίσης ανέφερε ο Κουθροπάλι πολύ σύντομα θα έρθει και δεύτερο μεγάλο update, που θα περιλαμβάνει και την αναβάθμιση του Widevine Certification στο επίπεδο 1, κάτι που θα επιτρέπει το Streaming απο υπηρεσίες οπως το Netflix σε HD ανάλυση και πάνω.

Αν δεν έχετε ήδη ψηθεί να πάρετε ένα Pocophone, τώρα ίσως το ξανασκεφτείτε.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!