Νέα αναβάθμιση της Oxygen OS φέρνει δυνατότητες του Oneplus 6T στο Oneplus 6

Οπως συμβαίνει με όλες τις εκδόσεις Τ των κινητών της Oneplus, το Oneplus 6T, λειτουργικά, έχει ελάχιστες διαφορές με το Oneplus 6. Ίδιο SoC, ίδιες κάμερες, ίδια τεχνολογία οθόνης και φυσικά ίδιο λογισμικό, οπότε το γεγονός οτι ορισμένές απο τις «αποκλειστικότητες» του 6T θα βρίσκανε τον δρόμο τους και στο απλό Oneplus 6, δεν προκαλεί καμία έκπληξη.

Οπως ανακοίνωσε η Oneplus λοιπόν, η νέα έκδοση της Oxygen OS για το Oneplus 6, εκτός απο την αναβάθμιση του Security patch σε αυτό του Νοεμβρίου, φέρνει μαζί του και μερικά καλούδια απο το 6Τ.

Έτσι με την αναβάθμιση Oxygen OS 9.0.2 το Oneplus 6 θα έχει πλέον τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τη νέα έκδοση των Navigation Gestures της εταιρίας, αλλα και το NightScape Mode για εξαιρετικά αποτέλεσματα της κάμερας σε χαμηλό φωτισμό αλλα καιο τη νέα λειτουργία Studio Lighting.

Τέλος θα βρείτε μερικές βελτιώσεις στην κατανάλωση της μπαταρίας στο Standby και τη δυνατότητα να «καλείτε’ τον Assisant της επιλογής σας πατώντας το Power button για μισό δευτερόλεπτο.

Και κάπως έτσι έχετε ακόμα λίγότερους λόγους να επιλέξετε το Oneplus 6T σε σχέση με τον προκατοχό του, τον οποίο μπορείτε να βρείτε στην προσφορά του GeekBuying με μόλις 335€! (κουπόνι afi105_06GEEKBUY )

Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης