Νεό εργαλείο που ξεκλειδώνει τον Bootloader του Zenfone 2 κυκλοφόρησε η ASUS

0

Σε μια κίνηση καλής θέλησης προς την κοινότητα, η ASUS διαθέτει απο σήμερα ένα πρόγραμμα που επιτρέπει το εύκολο και ασφαλή ξεκλείδωμα του Bootloader του ASUS Zenfone 2 σε όποιον το επιθυμεί.

Για να προχωρήσετε στο ξεκλείδωμα του Bootloader, σύμφωνα με την ASUS θα πρέπει να έχετε έκδοση λογισμικού τουλάχιστον 2.20.40.59, και φυσικά να συμφιλιωθείτε με την ιδέα, οτι τουλάχιστον όσο αφορά την ASUS απο αυτή τη στιγμή και μετά, η εγγύηση σας έχει τελείωσει.

Παρόλο που σε γενικές γραμμές το Zenfone 2 δεν έχει έλλειψη απο Custom Roms, με το ξεκλείδωμα του Bootloader, ανοίγουν περισσότερο οι ορίζοντες, κάτι που μπορεί να δώσει αρκετά μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο πολύ αξιόλογο κινητό της ASUS, ακόμα και οταν η ίδια η εταιρία σταματήσει πλέον να το υποστηρίζει με αναβαθμίσεις.

Όσοι θέλετε να ξεκλειδώσετε τον Bootloader σας, αν και για την ώρα δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος να το κάνετε, δεν έχετε παρα να κατεβάσετε την εφαρμογή απο το επίσημο site της ASUS, και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα εμφανιστούν στην οθόνη σας.

Τόσο απλά τόσο γρήγορα.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo