Νέο μεγάλο Update για το Android Wear

0

Κατα την παρουσίαση του Android Wear, η Google είχε αναφέρει το Watch Face API που θα ερχόταν σύντομα, ωστε να κάνει τη ζωή οσων θέλουν να φτιάξουν το προσωπικό τους Watch Face πολύ πιο εύκολη.

Με την αναβάθμιση που θα ξεκινήσει απο μέρα σε μέρα, και θα αναβαθμίσει το Android Wear στην έκδοση 5.0 πλέον το Watch Face API θα υποστηρίζεται απο το λειτουργικό της Google για Smartwatches, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί μια ξεχωριστή κατηγορία στο Google Play για να φιλοξενεί τα Watch Faces, ωστε να είναι πολύ πιο εύκολα προσβάσιμα.

Στη λίστα αυτή θα βρείτε ήδη αρκετα θέματα για το Smartwatch σας, μεταξύ των οποίων: PacMan, Plants Vs Zombies, 500px, UStwo, αλλα και faces βασισμένα σε πραγματικά ρολόγια, της Rebecca Minkoff, Hugh Turvey, και Craig Ward.

Εκτός των θεμάτων η νέα έκδοση έχει και αρκετές βελτιώσεις ακόμα:

Ευκολότερη πλοήγηση:

  • Γρήγορη επανάκτηση σε καρτέλες που έχει διαγράψει κατα λάθος
  • Με tap πάνω στο Watch Face, οι τελευταίες κινήσεις που κάνατε θα εμφανίζονται στην κορυφή

Νέες δυνατότητες

  • Γρήγορη πρόσβαση σε διάφορες ρυθμίσεις με Swipe προς τα κάτω απο την κορυφή της οθόνης
  • Tο Theater Mode που σας επιτρέπει να κρατάτε την οθόνη κλειστεί και τη δόνηση απενεργοποιημένη οταν βρίσκεστε σε σκοτεινα δωμάτια(π.χ κινηματογράφος)
  • Τo Sunlight Mode, που για ένα μικρό χρονικό διάστημα διατηρεί την οθόνη σε πλήρη φωτεινότητα πριν την επαναφέρει και πάλι στα προεπιλεγμένα επίπεδα, μετά το πέρας του επιλεγμένου διαστήματος.

Βελτιώσεις σε εφαρμογές

  • Δυνατότητα μπλοκαρίσματος των ειδοποιήσεων απο οποιαδήποτε εφαρμογή, απ’ευθείας απο το Smartwatch
  • Δυνατότητα προβολής της κατανάλωσης της μπαταρίας και της χρήσης του αποθηκευτικού χώρου απο τις εφαρμογές σας, μέσω του Android Wear App

Τα έξι υπάρχοντα Smartwatches που χρησιμοποιούν το Android Wear, θα λάβουν την αναβάθμιση απο τη Google μέσα στις επόμενες, μέρες, οπότε αν είστε κάτοχος ενός, εξ αυτών, κάντε λίγο υπομονή.

Via 9to5Google

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo