Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου, 2020
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Οι κάτοχοι του Mi A3 μαζεύουν υπογραφές για την καθυστέρηση στην αναβάθμιση...

Οι κάτοχοι του Mi A3 μαζεύουν υπογραφές για την καθυστέρηση στην αναβάθμιση σε Android 10!

-

- Advertisement -

Στο αμήν φτάσανε όσοι πήρανε το Xiaomi Mi A3, αγαπητοί αναγνώστες, αφού οι άνθρωποι αγόρασαν Android One συσκευή για τα Updates και UPDATE ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΝ!

Το Mi A3 κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο με το Android 9.0, και παρότι μετραμε ήδη σχεδόν 5 μήνες απο την ανακοίνωση του Android 10 και παρότι ΠΑΡΑ πολλές συσκευές που δεν είναι Android One έχουν ήδη αναβαθμιστεί σε Android 10, στο στρατόπεδο της Xiaomi επικρατεί..σιγή.

Xiaomi Mi A3 Review: Μια HD οθόνη το 2019.

Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν για αναβάθμιση τον Οκτώβριο, με την διαδικασία να μεταφέρετε τον Νοέμβριο και τελικά τον Δεκέμβριο. ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ! Ούτε τότε έγινε η αναβάθμιση.

Κάπως έτσι φτάσαμε το 2020, και Update δεν υπάρχει στον ορίζοντα, κάτι που οδήγησε μερικούς κατόχους της συσκευής να ξεκινήσουν να μαζεύουν υπογραφές μέσω του Change.org, μια κίνηση που δεν καταλαβαίνω που ακριβώς θα βοηθήσει, αλλα στο κάτω-κάτω, τι ξέρω εγώ;

- Advertisement -

Αν θέλετε μια στάλα ελπίδα πάντως, το Mi India Support στο Twitter, πριν απο λίγες ημέρες δήλωσε οτι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει “σύντομα”. Κανένας λόγος ανησυχίας, φαίνεται καθησυχαστικο σχόλιο.

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!