Αν ψάχνατε δυο απουσίες στην κατα τα άλλα πολύ καλή Oxygen OS, τα πράγματα θα ήταν απλά. Α) το One Hand Mode και Β) το Always On Display.

Το πρώτο είναι ήδη πολύ κοντά στη λύση του, αφού οι τελευταίες Beta της OOS για τα 7/7 Pro περιλαμβάνουν και το One Hand Mode,ενώ και το δεύτερο φαίνεται πως θα βρεί το δρόμο του προς τα κινητά της … κάποια στιγμή.

Τον περασμένο μήνα, η Oneplus ζήτησε απο την κοινότητα να δηλώσει τις προτιμήσεις της για τα επερχόμενα νέα χαρακτηριστικά της Oxygen OS μέσω του IDEAS, και όπως ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Twitter, πρώτο στην ψηφοφορία αυτό, βγήκε το Always On Display.

Έτσι η προσθήκη της δυνατότητας αυτής είναι ήδη σε περίοδο δοκιμών, αφού σύμφωνα με την Oneplus, πρέπει να δοκιμαστεί η επιβάρυνση της μπαταρίας απο αυτή τη λειτουργία σε High refresh rate οθόνες, μιας και ούτως η άλλος, το Always On, είναι συνήθως πληγή για την αυτονομία των συσκευών, και η Oneplus θέλει να προσφέρει μια όσο το δυνατόν καλοφτιαγμένη έκδοση της λειτουργίας.

Μ’αυτά και μ’αυτά όμως, το πότε θα προστεθεί το AOD στην OOS είναι ακόμα φλου, και πιθανότατα θα καθυστερήσει αρκετά ακόμα, ειδικά όσοι θα περιμένουν την Stable εκδοση της Oxygen με τη λειτουργία.

Τουλάχιστον έρχεται. Κάτι είναι και αυτό.

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για