Δευτέρα, Νοέμβριος 18, 2019
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό Tη λύση του Dual-boot ανάμεσα σε Android και Harmony OS, εξετάζει η...

Tη λύση του Dual-boot ανάμεσα σε Android και Harmony OS, εξετάζει η Huawei.

-

- Advertisement -

Απο την στιγμή που δε φαίνεται μια ουσιαστική λύση στον ορίζοντας, για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην Huawei μετά τη διαμάχη της με την Αμερικάνικη Κυβέρνηση, η Κινέζικη εταιρία δείχνει πως αρχίζει να ψάχνει τρόπου να ενεργοποιήσει την εναλλακτική της λύση. Το Harmony OS.

Οπως διέρρευσε τελευταία, το νεότερο σχέδιο της Huawei περιλαμβάνει την αναβάθμιση των κινητών της, με ένα Dual Boot σύστημα, που θα επιτρέπει στον χρήστη να επιλέγει ανάμεσα σε Android η Harmony OS.

Αυτό θα βοηθήσει τους Κινέζους να επεκτείνουν τη βάση των χρηστών του νέου λειτουργικού χωρίς να αναγκάσουν οποιους δε θέλουν να φύγουν απο το Android, τουλάχιστον μέχρι το Harmony OS να εξελιχθεί αρκετά για να μπορεί να σταθεί μόνο του.

Σύμφωνα με ένα report της Counterpoint μάλιστα, μέχρι το επόμενο έτος, το Harmony αναμένεται να έχει φτάσει το 2% της αγοράς σαν λειτουργικό σύστημα(σας θυμίσω οτι δεν είναι μόνο για κινητά, αλλα για τηλεοράσεις, ρολόγια, και άλλες Smart συσκευές) κάνοντας το την 5η δύναμη στα λειτουργικά, πάνω απο το Linux!

- Advertisement -

Ειδικά στην Κίνα, το Hongmeng OS οπως ονομάζεται εκει, θα έχει φτάσει το 0.1% μέχρι το τέλος του 19, που θα εκτοξευθεί στο 5% μέχρι το τέλος του 2020!

To Harmony OS παρουσιάστηκε τον περασμένο Αύγουστο, και μπορεί να τρέξει Android Apps, αλλα και HTML5 apps. Περιλαμβάνει τον ARK Compiler, και υποστηρίζει γλώσσες προγραμματισμού Kotlin, Java, Javascript, C, και C++, οπότε ΑΝ πάρουν απόφαση οι Developers να μεταφέρουν τις εφαρμογές τους, στο Harmony OS, υπάρχει τρόπος. ΑΝ το πάρουν απόφαση.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!