Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάει η αναβάθμιση των Nexus σε Android 6.0 Marshmallow. Εκτός λίστας το Nexus 4

0

Στο Event που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στο San Fransisco, η Google εκτός απο τα νέα Nexus, ανακοίνωσε οτι την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσεί η σταδιακή αναβάθμιση των προηγούμενων Nexus κινητών και Tablets σε Android 6.0 Marshmallow.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, οι συσκευές που θα αναβαθμιστούν επίσημα σε Android 6.0 είναι οι

  • Nexus 5
  • Nexus 6
  • Nexus 7
  • Nexus 9
  • Nexus Player

με μια μικρή επιφύλαξη για το αν θα λάβουν την αναβάθμιση και τα 2 μοντέλα Nexus 7 ή μόνο το Nexus 7 2014.

Οπως φαίνεται δυστυχώς, τα Nexus 4 και το πολυκαιρισμένο Nexus 10 φτάνουν στο τέλος της υποστήριξης τους απο τη Google, αφού δε βρίσκονται η στη λίστα.

Τι ομως θα φέρει το νέο Android Marshmallow;

Πολλά νέα Features μεταξύ των οποίων το Android Pay(οχι οτι θα μας χρειαστεί σύντομα εμάς), Google Now On Tap, ένα νέο απλουστευμένο σύστημα αδειών, βελτιωμένη διαχείριση μπαταρίας και φυσικά το νέο Doze, το οποίο υπόσχεται να βελτιώσει σημαντικά την αυτονομία σε κατάσταση αναμονής του κινητού σας.

Όσοι δεν έχετε Nexus, κάντε λίγο υπομονή, πολύ σύντομα θα αρχίσουν και οι υπόλοιπες εταιρίες να ανακοινώνουν τα χρονοδιαγράμματα του για τις επερχόμενες αναβαθμίσεις των συσκευών τους.

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo