Τετάρτη, Οκτώβριος 16, 2019
Αρχική Ειδήσεις Λογισμικό To Android 10 είναι εδώ. Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Pixel, του Essential...

To Android 10 είναι εδώ. Ξεκίνησε η αναβάθμιση των Pixel, του Essential Phone και του Redmi K20 Pro!

-

- Advertisement -

Τέλος η αναμονή αγαπητοί αναγνώστες, αφού οπως είχαν αφήσει να εννοηθεί οι άνθρωποι του Support της Google, το νέο Android 10-σκέτο- είναι διαθέσιμο απο σήμερα, με τα Pixel, της Google, και τα Essential Phone και Redmi K20 Pro να είναι τα πρώτα κινητά που θα αναβαθμιστούν στην νέα έκδοση.

Android 10.mp4

#Android10 is here 🎉 and ready to help. Full of new and familiar features, Android is more inclusive, accessible and safer than ever.

Gepostet von Android am Dienstag, 3. September 2019

Σύμφωνα με την Google, το Android 10 έρχεται με περίπου 50 νέα Features, μεταξύ των οποίων θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό απο νέα APIs, ένα νέο Universal Dark Theme, νέα Gestures για Navigation, ένα άκρως βελτιωμένο Share Menu, με μηδενική καθυστέρηση, και ένα εκ βάθρων ανανεωμένο σύστημα για άδειες και ρυθμίσεις ιδιωτικότητας.

Το νέο βελτιωμένο dark Mode στο Android 10

Η δέκατη έκδοση του Android, δεν θα μείνει στην ιστορία μόνο ως η πρώτη διψήφια, αλλα και λόγο του οτι είναι η πρώτη την οποία δε συνοδεύει γλυκό ως υπότιτλο.

- Advertisement -

Επίσης, σε αυτή την πρώτη του έκδοση, το Android 10 δεν κουβαλάει ολες τις δυνατότητες που είχαν διαφημιστεί, αφού για παράδειγμα η λειτουργία  Live Caption που δημιουργεί on-the-fly υπότιτλους για κάθε βίντεο στο κινητό σας, όπως και η χρήση των Navigation Gestures σε ολους τους Launchers θα καθυστερήσουν λίγο ακόμα, και θα προστεθούν αργότερα, σε μελλοντική αναβάθμιση.

 

Τα πρώτα κινητά που θα λάβουν την αναβάθμιση δεν είναι άλλα φυσικά απο τα Google Pixel, με την Essential να επαναλαμβάνει το περσινό της επίτευγμα και να φέρνει την αναβάθμιση στο Essential Phone την πρώτη κιόλας μέρα κυκλοφορίας του.

Η μεγάλη  έκπληξη όμως, ακούει στο όνομα Redmi K20 Pro, αφού η Redmi κυκλοφόρησε ήδη την αναβαθμισμένη MIUI με Android 10 για την Κινέζικη έκδοση της ναυαρχίδας της, κάτι που σημαίνει οτι ίσως δεν αργήσουμε να τη δούμε και στις Global εκδόσεις του Mi 9T Pro και Mi 9T.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!