Το Petal Search είναι μια ακόμα προσπάθεια της για να βοηθήσει στην μετάβαση σε μια εκδοσή Android χωρίς τη βοήθεια της Google, αφού η νέα αυτή εφαρμογή, αναλαμβάνει να αναζητήσει σε όλα τα πιθανά σημεία του ίντερνετ που κρίνονται ως ασφαλή, για την εφαρμογή που ψάχνετε.

Η κύρια πηγή εφαρμογών για το Android της Huawei, χωρίς τα Google Services, συνεχίζει να είναι το App Gallery, με το App Store της Κινέζικης εταιρίας, παρότι κάνει συνεχόμενα βήματα προς τα μπροστά, να υπολείπεται ακόμα σημαντικά σε σχέση με το Google Play, αφού υπάρχουν ακόμα ΠΟΛΛΕΣ εφαρμογές που δε θα τις βρείτε εκεί.

H δεύτερη πιο εύκολη επιλογή σας, πλέον, είναι το Petal Search, το οποίο σας επιτρέπει να αναζητήσετε και να εγκαταστήσετε εφαρμογές από εναλλακτικά Stores, όπως το Aptoide, το APK Pure, και το APKcenter.

Μετά την νέα αναβάθμιση της εφαρμογής, το Petal Search έχει ένα ακόμη βέλος στη φαρέτρα του, και ΤΙ ΒΕΛΟΣ, αφού πλέον μπορεί να αναζητεί εφαρμογές και στο APK Mirror, που θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη και πιο έμπιστη πηγή APKs.

Βέβαια αυτό δεν αλλάζει το γεγονός, ότι όσες εφαρμογές βασίζονται στα Google Services, ΔΕΝ θα λειτουργήσουν στα καινούργια κινητά της Huawei, ή τουλάχιστον δε θα έχουν ολες τις λειτουργίες του διαθέσιμες.

Ήδη δυο εβδομάδες τώρα, έχω στα χέρια μου ένα P40 Lite, με το οποίο ζώ τη “ζωή χωρίς την Google” και πολύ σύντομα θα σας πώ και εγώ τη εμπειρία μου, η οποία οπως φαντάζεστε είναι λίγο ανάμεικτη.

Ομολογώ βέβαια, οτι το Petal έκανε τη ζωή μου αρκετά πιο εύκολη.Τώρα με το APK Mirror, τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα.

Είναι όμως αρκετό;

5 1 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments