Μια στο καρφί και μια στο πέταλο απο την , με το Note 8 Pro, αφού οι φόβοι που είχαμε αρκετοί για την παρουσία του επεξεργαστή στην καρδιά του..άρχισαν να φουντώνουν νωρίς νωρίς.

Ο Mediatek G90T που επέλεξε η , προσφέρει μεγάλη αναβάθμιση στον τομέα των επιδόσεων σε σχέση με το παρελθόν της σειράς Redmi Note, αλλα κουβαλάει και τις αμαρτίες της Mediatek.

Έτσι παρότι οι επιδόσεις του δεν είναι πρόβλημα, οι αναβαθμίσεις.. ίσως γίνουν, αφου τα πρώτα δείγματα δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Γιατί;

Επειδή παρότι ξεκίνησε η αναβάθμιση των Redmi Note 8 Pro σε MIUI 10, αυτή βασίζεται στο Android 9.0, και όχι στο Android 10. Όσο και αν η διαφορά δε θα γίνει αντιληπτή απο πολλούς, αφού οι Core λειτουργίες της MIUI λειτουργούν ανεξάρτητα απο την έκδοση Android, η επιλογή αυτή είναι αρκετά δυσοίωνη .

Μάλιστα, για κάποιο λόγο, παρότι το Redmi Note 8 Pro είναι απο τις πιο φρέσκιες συσκευές της Xiaomi, η Global αναβάθμιση σε MIUI 11, έχει υπολογιστεί για τέλη Δεκεμβρίου, δηλαδή σχεδόν 2 μήνες απο τώρα, που πολλά απο τα υπόλοιπα κινητά της εταιρίας έχουν ήδη αναβαθμιστεί, είναι είναι σε διαδικασία αναβάθμισης στην νέα MIUI.

Ολα αυτά θα μπορούσαν να είναι τυχαία, ή απλά θέμα προγραμματισμού, αλλα το ιστορικό της Mediatek δε μου αφήνουν και πολλά περιθώρια να ελπίζω σε κάτι τέτοιο, οπότε ΜΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΟΝ έχουμε πρόβλημα. Πόσο μεγάλο; Θα φανεί στο σύντομο μέλλον.

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Νεότερα
Παλαιότερα Με περισσότερες ψήφους
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeKon
Nov 7, 2019 22:36

Πάντως και άλλα καινούρια και ‘premium’ μοντέλα πήραν απλά MIUI 11 χωρίς android 10 ακόμα