Τρείς ακόμα Xiaomi συσκευές φτάνουν στο τέλος υποστήριξης Software αλλα και Hardware.

0

Η Xiaomi έχει μια λίστα με συσκευές που χαρακτηρίζονται ως EOL(end of life) δηλαδή με απλά Ελληνικά, είναι πλέον εκτός υποστήριξης.

Οι συσκευές αυτές δε πρόκειται να λάβουν πλέον αναβαθμίσεις λογισμικού, ούτε Security Updates, ακόμα και αν βρεθούν σημαντικά προβλήματα ασφαλείας που τα επηρρεάζουν, οπότε αν έχετε μια συσκευή που ανήκει σε αυτή τη λίστα, να ξέρετε οτι είστε ακάλυπτοι, και καλό είναι να ψάχνετε σιγά-σιγά για το επόμενο.

Εκτός απο το Software, οι συσκευές αυτές είναι εκτός επίσημης υποστήριξης και σε επίπεδο Hardware, που σημαίνει οτι αν χρειαστείτε Service ή αλλαγή κάποιου εξαρτήματος, θα πρέπει να βασιστείτε σε εξωτερικούς συνεργάτες, ή… εμπρός εμπρός καλό μου κατσαβίδι (τρομερό σετάκι κατσαβιδιών για τέτοιες δουλειές αυτό εδώ).

Σε αυτή τη λίστα των συσκευών, θα βρείτε 41 συσκευές της Xiaomi, και 32 της Redmi, που με βάση τον αριθμό των κυκλοφοριών απο τις δύο εταιρίες, ομολογώ οτι μου φαίνονται μικρά σαν νούμερα.

Απο σήμερα, δίπλα στα Redmi Note/2/3/4/5 Redmi/2/3/4/5/6 Mi A1, Mi A2, Mi Mix/2/3 μέχρι και το Mi 9SE, θα βρείτε τρείς νέες προσθήκες:

  1. Redmi Note 7
  2. Redmi Note 7 Pro
  3. Redmi Go

Τα τρία αυτά τηλέφωνα είναι πλέον εκτός υποστήριξης σε ολα τα επίπεδα απο την Redmi, και όσοι έχετε ακόμα το πιστό σας Redmi Note 7/Pro θα πρέπει σιγά σιγά να κοιτάτε το με ποια συσκευή θα τα αντικαταστήσετε.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo