Καθώς ο Αύγουστος πέρασε τα μισά, ο “μήνας της τεχνολογίας” Οκτώβριος πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Εκτός απο τις σημαντικές Hardware ανακοινώσεις(νέα iPhone, Galaxy, Oneplus 7T, LG κτλ) θα έχουμε και Software ανακοινώσεις, με την νέα έκδοση του Android, και τη νεα MIUI να είναι οι πιο σημαντικές.

Ειδικά για τη δεύτερη , φαίνεται πως δε θα χρειαστεί να κάνουμε μεγάλη υπομονή, αφού οπως δήλωσαν οι Product manager και Design Director της MIUI,  η 11η έκδοση της MIUI είναι κοντά. Πολύ κοντά.

Σύμφωνα μάλιστα με στέλεχος της εταιρίας, η νέα MIUI 11 θα είναι ένα “νέο μοναδικό OS” που εκτός απο μια μεγάλη σειρά βελτιώσεων, θα διορθώσει και τα προβλήματα με τις διαφημίσεις εντός των εφαρμογών του συστήματος, για τις οποίες έχουν διαμαρτυρηθεί έντονα οι χρήστες των συσκευών της .

beta-testing-MIUI-11-launcher-e1
Απο λιγότερες, εώς καθόλου διαφημίσεις θα πρέπει να περιμένουμε στην νέα MIUI 11

Εκτός της γενναίας μείωσης αυτών των διαφημίσεων, στην νέα αναβάθμιση του Skin της Xiaomi, θα βρείτε και ένα master switch που θα απενεργοποιεί ολες αυτές τις διαφημίσεις.

Ανάμεσα στις προσθήκες τώρα, θα βρείτε πλήρως ανασχεδιασμένα εικονίδια, μεγαλύτερη υποστήριξη για το ενσωματωμένο Dark Mode, βελτιστοποιημένη μπαρα ειδοποιήσεων, και το νέο Ultimate Power Saving Mode.

Το τελευταίο, εκτός απο περιορισμό των εφαρμογών στο παρασκήνιο, και έλεγχο της ενέργειας που καταναλώνει ο επεξεργαστής, θα ενεργοποιεί και ένα Monochrome Mode που θα μειώνει σημαντικά και την κατανάλωση ενέργειας απο την οθόνη.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι πρώτες συσκευές που θα λάβουν αναβάθμιση στην νέα έκδοση θα είναι τα:

  • Xiaomi Mi 9 / Mi 9 SE
  • Redmi K20 / Mi 9T
  • Redmi K20 Pro/ Mi 9T Pro
  • Xiaomi Mi 8 / Mi 8 Screen Fingerprint Edition / Mi 8 Explorer Edition
  • Mi Mix 2S
  • Mi Mix 3
  • Redmi Note 7 / Note 7 Pro

Αυτό που δεν μάθαμε βέβαια, είναι ακριβώς το ΠΟΤΕ θα τα δούμε ολα αυτά, αλλα για την ώρα ας κρατήσουμε την σιγουριά των ανθρώπων της Xiaomi , οτι αυτή η ώρα είναι πολύ κοντά.

 

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments