Με Logo “Powered By Android” στο Boot animation θα κυκλοφορούν οι νέες συσκευές Android

1
geekbuying aniverssary sale banner

Στα πρώτα Hands-on των νέων Galaxy S5 και HTC One, εμφανίζετε στο Boot Animation των δύο συσκευών η επιγραφή “Powered By Android” κάτι που φαίνεται οτι θα είναι υποχρεωτικό σε όσες συσκευές third party κατασκευαστών θέλουν οι συσκευές τους να έχουν πρόσβαση στο Google Play και τα υπόλοιπα Google Applications.

Σύμφωνα με το Android Police, η Google απαιτεί απο τους κατασκευαστές των συσκευών που χρησιμοποιούν Android να χρησιμοποιούν το Logo “Powered By Android” σε μέγεθος τουλάχιστον 20dp στο boot animation της συσκευής, ως μέρος της συμφωνίας για πάρει Licence η συσκευή και να αποκτήσει πρόσβαση στις υπηρεσίες της Google.

Οπως σας είπα ήδη, το Logo υπάρχει ήδη στις 2 νέες συσκευές των Samsung και HTC, ενώ οι υπόλοιπες συσκευές που ήδη κυκλοφορούν αναμένεται να αναβαθμίσουν το boot animation μέσω κάποιου OTA Update,χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κάτι τέτοιο έχει απαιτηθεί απο τη Google και για συσκευές που εκ των πραγμάτων δεν υποστηρίζονται πλέον απο τους κατασκευαστές τους.

Via : Android Police

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo