Με πρωτοποριακή μαγνητικά περιστρεφόμενη κάμερα αναμένεται να εμφανιστεί το OnePlus 11 Pro!

0

Η OnePlus είναι πολύ πιθανό να λανσάρει στην αγορά μια νέα τεχνολογία, ονόματι Μαγνητικά Περιστρεφόμενη Κάμερα“.

Όπως καταλαβαίνει κανείς και από το όνομα, ο φακός της κάμερας στην πλάτη του κινητού θα μετακινείται/περιστρέφεται κατά 180 μοίρες με τη βοήθεια αντίθετων μαγνητών.

Η είδηση αυτή, πέρα από πολύ ενδιαφέρουσα, έχει πυροδοτήσει εδώ και μερικές ώρες διάφορα σχέδια για το πως ενδεχομένως να μοιάζει το νέο κινητό της OnePlus.

Ο διάδοχος του OnePlus 10 Pro, το οποίο παρουσιάστηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου και περιμένουμε και την global παρουσίασή του, ίσως έχει στην πλάτη έναν και μόνο φακό.

Έναν φακό ΤΕΡΑΣΤΙΟ όμως, κάνοντας το κινητό αυτό να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα του ανταγωνισμού. Βέβαια το “ίσως” στην περίπτωση αυτή είναι μάλλον τεράστιο.

Σαν τον φακό που λένε ότι θα έχει το 11 Pro ένα πράμα…

Όπως αναφέρει και το LetsGoDigital, η μαγνητικά περιστρεφόμενη κάμερα θα είναι σε θέση να υλοποιεί ή να βελτιώνει άμεσα, αρκετά modes φωτογραφίας.

Μπορεί εν προκειμένω να παρουσιαστεί και ως η απάντηση της OnePlus στην τεχνολογία ενίσχυσης της σταθεροποίησης που έχει παρουσιάσει η Apple, μέσω του Sensor Shift.

Επιπλέον, η νέα αυτή τεχνική/τεχνολογία θα μας προσφέρει και πολύ καλύτερες και ακόμα πιο εντυπωσιακές πανοραμικές φωτογραφίες!

Συν τοις άλλοις, θα αποτελέσει και ιδανική εξέλιξη λειτουργιών όπως το Tilt Shift.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν αποκλείεται λοιπόν να δούμε το OnePlus 11 Pro με μια νέα και πρωτοποριακή λύση στις κάμερες, που θα είναι… μία και στρογγυλή! Η πρώτη σε κινητό της εταιρείας μετά το 2019.

Από την άλλη, μια τέτοια τεχνολογία είναι και αρκετά πιθανό να αντιμετωπίσει προβλήματα στην εφαρμογή της κι έτσι να μην τη δούμε παρά μόνο στο 12 Pro ή και πιο αργά.

Άλλωστε είναι ακόμα νωπές οι μνήμες από ένα 2021 όταν και υποτίθεται θα είχαμε γεμίσει κινητά με under-display εμπρόσθιες κάμερες… μια πρόβλεψη που διαψεύστηκε παταγωδώς.

Nikos Ber
Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo