Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019
Αρχική Ειδήσεις Μέσω αυτόματων πωλητών θα γίνεται η πώληση των προιόντων της Xiaomi στην...

Μέσω αυτόματων πωλητών θα γίνεται η πώληση των προιόντων της Xiaomi στην Ινδία.

Μεγάλη αύξηση παραγγελιών για λοστούς και ρόπαλα του Baseball, ξαφνικά, στην Ινδική αγορά.

-

- Advertisement -

Αν δεν το έχετε καταλάβει ήδη απο τα απίστευτα Gadgets της Xiaomi που ξετρυπώνει ο Νίκος καθημερινά, θα πρέπει να σας πώ οτι γκάμα προιόντων της Xiaomi και των υποεταιριών της ειναι τεράστια, για αυτό και οι Κινέζοι αποφάσισαν να τα πουλάνε σαν τις κοκα κόλες.

Οπως ανακοίνωση η Κινέζικη εταιρία, έχει στα άμεσα σχέδια της την εγκατάσταση MI Express Kiosks στην Ινδία, τα οποία δεν είναι τίποτα άλλο απο αυτόματους πωλητές, οπως αυτοί που αγοράζετε πατατάκια στο Νοσοκομείο.

Οι πωλητές αυτές, θα τοποθετηθούν σε τεχνολογικά πάρκα, σταθμούς μετρό, αεροδρόμια και Malls (lets go to the mall κανείς;)

Οι αγοραστές θα μπορούν να αποκτήσουν τα προιόντα με πενηντάλεπτα για σπάσιμο, ή και χρησιμοποιώντας πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Τα Mi express Kiosks είναι ακόμα μια προσπάθεια της Xiaomi να εξαλείψει τους μεσάζοντες, μια προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει με το Mi.com και τα καταστήματα Mi Home που ξεφυτρώνουν παντού και επιτρέπουν την διατήρηση μιας όσο το δυνατόν χαμηλότερης τιμής για τον τελικό αγοραστή.

Στην Ελλάδα θα έρθουν οταν θα τα κάνουν αλεξίσφαιρα.

- Advertisement -
SourceGSM Arena
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!