Μια φωτογραφία της μπαταρίας του Samsung Galaxy S22 επιβεβαιώνει τη χωρητικότητα της.

0

Θεωρητικά, απέχουμε γύρω στους τρείς μήνες από την επίσημη παρουσίαση των νέων Samsung Galaxy S22, αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να μάθουμε τα πάντα απο τώρα. Ζούμε στην εποχή της “διαρροής” άλλωστε.

Αυτό που έχουμε σήμερα βέβαια, είναι κάτι πιο χειροπιαστό από απλή διαρροή, αφού η μπαταρία που θα βρίσκεται στο εσωτερικό του Samsung Galaxy S22, φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της διαδικασίας πιστοποίησης από την SafetyKorea, και η φωτογραφία αυτή έφτασε στα χέρια του SamMobile.

Με κωδικό EB-BS901ABY (14.35 Wh) η μπαταρία του μικρότερου εκ των Galaxy S22 θα έχει τελικά πράγματι χωρητικότητα 3700mAh που σημαίνει ότι μετά από δύο γενιές με 4000mAh στα S20 και S21 , το Galaxy S22 θα έχει μικρότερη μπαταρία.

Όπως είπαμε και παλαιότερα βέβαια, το Samsung Galaxy S22 θα είναι και ΓΕΝΙΚΑ μικρότερη συσκευή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, η οθόνη θα είναι στις 6″, αντί των 6.2″ των προηγούμενων μοντέλων.

Επίσης δεν αποκλείεται ο νέος Exynos 2200 να διαχειρίζεται την διαθέσιμη ενέργεια αρκετά καλύτερα, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μην είναι φανερά χειρότερο, παρά τη μικρότερη μπαταρία.

Με βάση τα όσα ξέρουμε, αντίστοιχη μείωση στη μπαταρία, δηλαδή της τάξεως των 300mAh θα έχει και το S22 Plus (που ίσως φέτος να λέγετε Pro) ενώ το S22 Ulta παρότι θα έχει ειδική υποδοχή για το S-Pen στο σασί του, θα κρατήσει τα 5000mAh της μπαταρίας του.

“Ένας κατασκευαστής μπαταριών ήρθε απόψε απο τα παλιά”

Ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο, είναι οτι για τις μπαταρίες των Galaxy S22-Series, έχει μπεί στην εφοδιαστική αλυσίδα της Samsung και η Κινέζικη Amperex Technology Limited , η οποία σαν όνομα δε σας λέει και πολλά, αλλα η τελευταία της συνεργασία με την Samsung θα σας πει πολλά.

Η ATL ήταν μια απο τις εταιρίες που κατασκεύαζαν τις μπαταρίες των Samsung Galaxy Note 7!

Βέβαια από το φιάσκο του Note 7 και μετά η Samsung έχει πολλαπλασιάσει τους ελέγχους ασφαλείας, οπότε η ATL θα είναι πλέον σύμφωνη με αυτά μέτρα, άρα οι πιθανότητες να έχουμε πάλι εκρήξεις, είναι μάλλον απειροελάχιστες.

Ήδη μπαταρίες της ATL χρησιμοποιούνται σε κινητά των σειρών A/M και απο το Galaxy Watch και τα Galaxy Buds.

[Πηγή]
Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo