Σάββατο, Νοέμβριος 16, 2019
Αρχική Ειδήσεις Μικρή άνοδος της αγοράς των Smartphones. Στην κορυφή για μια ακόμη φορά...

Μικρή άνοδος της αγοράς των Smartphones. Στην κορυφή για μια ακόμη φορά η Samsung

-

- Advertisement -

Στα αποτελέσματα πωλήσεων Smartphones για το τρίτο τέταρτο του 2019, η αγορά έδειξε μια μικρή προσπάθεια ανακαμψης, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, οι 358.3 εκατομμύρια συσκευές που έφυγαν απο τις αποθήκες των εταιριών αποτελεί αύξηση 0.8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018.

Παρότι η αύξηση αυτή είναι ελάχιστη, είναι καλό νέο, αφού ειναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, που το πρόσημο είναι θετικό.

Κοιτώντας τους κατασκευαστές τώρα, Samsung, Huawei και Apple παραμένουν στις τρείς πρώτες θέσεις, με την Xiaomi και την Oppo να κλεινουν την πεντάδα.

20191109_160955_609

Η Samsung απέσπασε το 21.8% των πωλήσεων με 78.2 εκ. συσκευές , κάτι που είναι μια αύξηση της τάξεως του 8.3€, ενώ η Huawei, παρά τα σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, είδε τεράστια αύξηση που άγγιζει το 28.2%, και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 18.6% και 66εκ συσκευές.

- Advertisement -

Η τρίτη θέση ανήκει στην Apple, η οποία παρότι πούλησε 46.6 εκ συσκευές, και κατέκτησε το 13% είχε μια μικρή απώλεια 0.6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Σημαντικό στοιχείο, είναι οτι οσοι ειναι κάτω απο την 5η θέση, οι «υπόλοιποι» δηλαδή είδαν μια πολύ μεγάλη απώλεια της τάξεως του -14,7% κάτι που σημαίνει οτι οι μικρομεσαίες εταιρίες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία τουλάχιστον φέτος, αυξήθηκαν αρκετά.

 

- Advertisement -
Aggelos Pap
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για

Διαβάστε επίσης!