Στα αποτελέσματα πωλήσεων Smartphones για το τρίτο τέταρτο του 2019, η αγορά έδειξε μια μικρή προσπάθεια ανακαμψης, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία, οι 358.3 εκατομμύρια συσκευές που έφυγαν απο τις αποθήκες των εταιριών αποτελεί αύξηση 0.8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018.

Παρότι η αύξηση αυτή είναι ελάχιστη, είναι καλό νέο, αφού ειναι η πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, που το πρόσημο είναι θετικό.

Κοιτώντας τους κατασκευαστές τώρα, Samsung, και Apple παραμένουν στις τρείς πρώτες θέσεις, με την Xiaomi και την Oppo να κλεινουν την πεντάδα.

20191109_160955_609

Η Samsung απέσπασε το 21.8% των πωλήσεων με 78.2 εκ. συσκευές , κάτι που είναι μια αύξηση της τάξεως του 8.3€, ενώ η Huawei, παρά τα σημαντικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει, είδε τεράστια αύξηση που άγγιζει το 28.2%, και κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 18.6% και 66εκ συσκευές.

Η τρίτη θέση ανήκει στην Apple, η οποία παρότι πούλησε 46.6 εκ συσκευές, και κατέκτησε το 13% είχε μια μικρή απώλεια 0.6% σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρσι.

Σημαντικό στοιχείο, είναι οτι οσοι ειναι κάτω απο την 5η θέση, οι “υπόλοιποι” δηλαδή είδαν μια πολύ μεγάλη απώλεια της τάξεως του -14,7% κάτι που σημαίνει οτι οι μικρομεσαίες εταιρίες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα, τα οποία τουλάχιστον φέτος, αυξήθηκαν αρκετά.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

avatar

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Ενημέρωση για