Δεν σας έφτανε που κάποιοι από εσάς/εμάς έχουμε τις ανησυχίες για το αν και πότε και πως θα αναβαθμίζουμε τους drivers στο laptop μας, τώρα θα έχετε/έχουμε το ίδιο άγχος και για το κινητό!

Κι αυτό επειδή η Qualcomm ανακοίνωσε, μαζί με τους νέους επεξεργαστές της (τον SD 865 και τον SD 765), ότι θα αναβαθμίζουμε μόνοι μας τους drivers της κάρτας γραφικών του κινητού μας.

Δεν ξέρω πως σας φαίνεται η ιδέα της Qualcomm να φέρει πιο κοντά δυο διαφορετικούς κόσμους, αλλά είμαι βέβαιος ότι κάποιες αντιδράσεις θα τις έχουμε.

Βέβαια, οφείλω να ομολογήσω ότι αν υλοποιηθεί σωστά, θα είναι ένα καλό, πολύ καλό βήμα, προς τη σωστή κατεύθυνση.

Κι αυτό επειδή δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε κάθε πότε θα αναβαθμίζεται κάποιο OS για να πάρουμε τις αναβαθμίσεις και στις GPU.

Αντίθετα, η Qualcomm θα είναι σε θέση να βγάζει updates γρήγορα και στοχευμένα, για ακόμα καλύτερη υποστήριξη σε νέους τίτλους παιχνιδιών για παράδειγμα.

Η Qualcomm δείχνει το δρόμο κι αν καταφέρει και η υλοποίησή της είναι σωστή, θα εδραιωθεί ακόμα πιο πολύ ως η κορυφαία των κορυφαίων στο μυαλό των καταναλωτών.

Εδώ να επαναλάβουμε και πάλι ότι θα είναι ένα καλό βήμα, ΑΝ γίνουν όλα σωστά. Κι αυτό το λέμε επειδή, δυστυχώς, η Qualcomm δεν θα βγάζει η ίδια τα updates.

Αντίθετα, θα αφήνει στη διακριτική ευχέρεια του κάθε κατασκευαστή τόσο το κομμάτι των δοκιμών, όσο και αυτό του λανσαρίσματος κάθε update.

Ε… όπως και να το κάνουμε, αυτό ΔΕΝ είναι και η καλύτερη ιδέα ever…

0 0 vote
Article Rating
Παρακολουθήστε τα σχόλια
Ενημέρωση για
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments