Νέα αναβάθμιση για το Gmail στο Android

1

Το περασμένο Δεκέμβρη η Google είχε ανακοινώσει οτι η επόμενη έκδοση του Gmail για Android θα παρουσίαζει αυτόματα τις εικόνες στα email μας, χωρίς να χρειάζεται να πατάμε συνέχεια προβολή εικόνων.

Ένα μήνα σχεδόν αργότερα, η αναβάθμιση του Gmail ξεκίνησε, φέρνοντας αυτό το χαρακτηριστικό, που η αλήθεια είναι οτι έλειπε, μαζί του.

Το όλο ζήτημα με τις εικόνες είχε ξεκινήσει λόγω τη δυνατότητας που υπήρχε να μεταφέρονται σε άλλες διευθύνσεις οι χρήστες μέσα απο “μολυσμένες” εικόνες, για αυτό και η Google είχε απενεργοποιήσει το αυτόματο φόρτωμα του. Το πρόβλημα πλέον ξεπεράστηκε, αφού κάθε εικόνα που λαμβάνετε με email, περνάει πρώτα απο έναν Proxy Server της Google και φιλτράρετε πριν φτάσει στη συσκευή σας.

Αν απο την άλλη δε θέλετε οι εικόνες να φορτώνουν αυτόματα για κάποιο λόγο, οπως για παράδειγμα λόγους bandwith, τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

Οπως είπα, η OTA αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει, ωστόσο αν δε θέλετε να την περιμένετε, μπορείτε να κατεβάσετε το .apk απο το link παρακάτω

com.google.android.gm-4.7.2

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

1 Comment
  1. […] του 2014, η Google αρχίζει τις αναβαθμίσεις, και μετά τη χθεσινη αναβάθμιση του Gmail, σειρά παίρνει σήμερα το Google Play Services, με την αναβάθμιση […]

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo