Νέα αναβάθμιση του Facebook φέρνει το Cover Feed και εκτός Facebook Home.

0
geekbuying aniverssary sale banner

To βλέπω στα μάτια σας. Θέλετε το Facebook Home στο κινητό σας. Απλά το θέλετε! Έτσι δεν είναι; To Facebook το ξέρει επίσης, για αυτό κάνει το μεγάλο βήμα. Μετα τα Chat Heads που προστέθηκαν στο Facebook Messenger, ήρθε η του Cover Feed να προστεθεί στην ίδια της εφαρμογή του Facebook, κάνοντας το Facebook Home εμ… άχρηστο;

To Cover Feed είναι η εφαρμογή που αντικαθιστά το Lockscreen της συσκευής σας, με το Feed από τα νεότερα Status Updates των φίλων σας. Πλέον με την τελευταία αναβάθμιση του Facebook που σήμερα ξεκίνησε να εγκαθιστάτε μέσω του Google Play, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Cover Feed απο τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Βέβαια η λειτουργία αυτή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη σε όλες τις συσκευές. Για την ώρα μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Cover Feed μόνο στα:

  • Galaxy S3
  • Galaxy S4
  • Galaxy Note 2
  • HTC One
  • HTC One X/+
  • Nexus 4

Ρίξτε μια ματια στο Google Play για να δείτε αν έχει φτάσει το Update και σε εσάς. Όσοι δεν έχετε λάβει ακόμα την αναβάθμιση μπορείτε να εγκασταστήσετε το .apk που τραβηξα απο το Nexus μου.

Τέλος όσοι έχετε ρίξει κόκκινο στο Facebook με το Greenify μην περιμένετε να δείτε το Cover Feed να δουλεύει!

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo