Νεο Update για τα Oneplus 9/9 Pro φέρνει SP Ιουλίου και το Oneplus Store!

0
geekbuying aniverssary sale banner

Παρότι η Oneplus είχε επικεντρωθεί στην κυκλοφορία του πολλά υποσχόμενου Nord 2, φαίνεται οτι δεν ξέχασε και τα υπόλοιπα τηλέφωνα της, με την νέα ομάδα λογισμικού, που πλέον είναι ένα με την αντίστοιχη ομάδα της Oppo να φέρνει νέες αναβαθμίσεις την κορυφαία σειρά της Oneplus.

Τα Oneplus 9 και Oneplus 9 Pro ξεκίνησαν να αναβαθμίζονται στο τελευταίο Firmware, το οποίο είναι η έκδοση 11.2.8.8.LE25BA για το Oneplus 9, και η 11.2.8.8.LE15BA για το Oneplus 9 Pro.

Το νέο αυτό Update φέρνει μαζί του βασικές αλλαγές, όπως την αναβάθμιση του Security Patch σε αυτό του Ιουλίου 2021, αλλα και ορισμένες πιο εξειδικευμένες, όπως την προσθήκη της Bitmoji Always On Display, για όσους χρησιμοποιούν την AOD στα κινητά τους.

Η πιο σημαντική αλλαγή με το νέο Update πάντως, είναι η προσθήκη του Oneplus Store, μιας νέας εφαρμογής, μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε γρήγορο Support για το κινητό σας, να διαχειριστείτε το Oneplus προφίλ σας, αλλα και να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Oneplus.

Αν αυτό το τελευταίο σας αφήνει παγερά αδιάφορους, δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, η Oneplus σας επιτρέπει να απεγκαταστήσετε το Oneplus Store.

Στις προσθήκες μπορείτε να βάλετε και το FPS Meter που θα βρείτε πλέον στο Gaming Mode, με τις κάμερες, και τα γνωστά θέματα υπερθέρμανσης να μην φαίνεται να είναι μέρος του Update.

Τέλος, όπως σε κάθε παρόμοια περίπτωση, το Update της Oneplus υπόσχεται διορθώσεις σε γνωστά bugs, αλλα και περαιτέρω βελτίωση της σταθερότητας του συστήματος.

Changelog

 • System
  • Updated Android security patch to 2021.07
  • Fixed known issues and improved stability
 • Ambient Display
  • Newly added Bitmoji AOD, co-designed by Snapchat & Bitmoji, which will liven up the ambient display with your personal Bitmoji avatar. Your avatar will update throughout the day based on your activity and things happening around you ( Path: Settings – Customization – Clock on ambient display – Bitmoji )
 • OnePlus Store
  • An intuitive and convenient way to manage your OnePlus account, get easy-to-access support, discover exciting members-only benefits, and shop for OnePlus products. (Please note that it can be uninstalled)

Η αναβάθμιση έχει ήδη ξεκινήσει για όλα τα Regions, και σταδιακά θα γίνεται διαθέσιμη σε περισσότερες συσκευές. Αν βιάζεστε, υπάρχει πάντα η λύση του Oxygen Updater, που θα μηδενίσει την αναμονή.

Πηγή: Oneplus Forums

Aggelos Pap
Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Leave a reply

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo