Οι καρτέλες ανώνυμης περιήγησης στον Chrome θα κλειδώνουν με δακτυλικό αποτύπωμα!

0

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις και να μη θες να τα μάθει κανείς. ” Είναι η Γη επίπεδη;” , “Carmen Electra” , “Blue Waffle” και πολλά ακόμα, που θα σε οδηγήσουν στα σκοτεινά σοκάκια των αποτελεσμάτων της Google.

Για αυτές τις αναζητήσεις σας, υπάρχουν οι καρτέλες ανώνυμης περιήγησης, που έχουν δύο βασικά προβλήματα. α) Δεν είναι τόσο ανώνυμες όσο φαντάζεστε και β) αν ξεχάσετε να τις κλείσετε και πιάσει άλλος πρώτα το κινητό σας.. υπάρχει πρόβλημα.

Αυτή την δεύτερη περίπτωση προσπαθεί να αποκλείσει η Google, με τη νέα λειτουργία του Chrome.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι, να χρησιμοποιήσετε το incognito mode, αλλα για τους περισσότερους απο αυτούς τους λόγους, δε θέλετε να το πιάσει κάποιος το κινητό σας, με αυτές τις καρτέλες ανοιχτές. Wink wink , nudge nudge.

Αν ενεργοποιήσετε το νέο Incognito Lock, κάθε φορά που θα βγαίνετε απο τον Chrome, οταν το ξανανοίγετε, αντικρίζετε μια Splash Screen του Chrome, που σας ζητάει να ξεκλειδώσετε την εφαρμογή με αποτύπωμα η Pin, Ή , να δείτε τις άλλες καρτέλες, εκτός αυτών που έχουν ανοίξει σε ανώνυμη περιήγηση.

Βέβαια αυτή η λειτουργία δεν είναι ενεργή εξαρχής, και θα πρέπει να την ενεργοποιήσετε απο τις ρυθμίσεις του Chrome, στο “απόρρητο και ασφάλεια”.

Η νέα δυνατότητα του Chrome δεν έχει εμφανιστεί σε όλους τους χρήστες, αφού σήμερα ξεκίνησε η σταδιακή διάθεση της, και θα χρειαστεί απο μερικές ημέρες, μέχρι και μερικές εβδομάδες, μέχρι να εμφανιστεί και στον Chrome στη συσκευή σας.

Μέχρι τότε προσοχή 😉

Αν βιάζεστε βέβαια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Flag που υπάρχει στην τελευταία έκδοση του Chrome για Android, που θα το κάνει άμεσα διαθέσιμο

Το Flag αυτό ειναι στο: chrome://flags/#incognito-reauthentication-for-android

[Πηγή]

Aggelos Pap

Aggelos Pap

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας, ή κάποια ερώτηση για το Android μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου

Σχολιάστε πρώτος

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Angroid.gr
Logo
Enable registration in settings - general